YZ56S automatikus digitális keltetőgép LED-es tartókkal. 56 tojáshoz.

Cikkszám: YZ56S
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 1889

62,981 Ft 49,591 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 62,981 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Bemutatjuk az YZ56S intelligens keltetőgépet. Ez egy teljesen automatikus keltető és inkubátor. A keltetőben lévő tojásokat kétóránként megforgatja. A gombok segítségével egyszerűen beállíthatja a hőmérsékletet, amelyet a keltető tart. A kijelzőn nyomon követheti a keltető hőmérsékletét, a keltető páratartalmát és a keltető bekapcsolása óta eltelt napok számát. A keltetőgépet rendkívül csendes működés jellemzi.

A tojástartók valóban egyediek. Mindegyik tojástartó tartalmaz egy LED-et, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre világítson át minden tojást anélkül, hogy kivenné őket a keltetőből. Az utolsó három napra vegye ki a tojástartókat a keltetőből+, és helyezze a tojásokat a padlózatra. A keltető ekkor végkeltetőként is funkcionál.
A keltető rendszer lehetővé teszi a hőmérő különböző tűréshatárainak beállítását is (kalibrálás). A keltető intelligens hangjelzéssel rendelkezik, amely figyelmeztet, ha a páratartalom egy beállított határérték alá csökken, vagy figyelmeztet az alacsony vagy magas hőmérsékletre. A keltető kapacitása 56 tojás.

A keltetőgépet a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, és elégedetlenség esetén teljes visszatérítést garantálunk.

A keltető a többi keltetőtől eltérően egy digitális kijelzővel rendelkezik °C-ban. A hőmérséklet 20°C és 40°C között 0,1°C-os fokozatban állítható be a (+) és (-) gombok megnyomásával.
Az átlátszó plexi lehetővé teszi a keltetés teljes ellenőrzését.
A műanyag tartók a keltetés vége előtt 3 nappal eltávolíthatók, és a tojásokat a műanyag tálcára lehet helyezni a keléshez. A keltető tehát tökéletesen működik végkeltetőként is. 
A keltetőbe kívülről kell vizet adagolni - ez nem zavarja a keltető mikroklímáját. Tartozékként a keltetőhöz egy praktikus vizes palackot is biztosítunk.
A keltetőre 24 hónapos teljes körű garanciát vállalunk. Teljes körű garanciális és garancián túli szervizt biztosítunk. A keltető minden CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. A cseh használati útmutatót a csomag tartalmazza. Az útmutató tippeket, tippeket és trükköket tartalmaz.
Ügyfeleink számára INGYENES telefonos keltetési tanácsadást is biztosítunk (+36 180 89 565).