CIMUKA TYK60-03-3K Baromfitenyésztésre szolgáló ketrec

Cikkszám: BR-0254
Hűségpontok: 5815

193,822 Ft 152,616 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 193,822 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA TYK60-03-3K Baromfitenyésztésre szolgáló ketrec

3-9 tyúk tenyésztésére alkalmas baromfiketrec szabadalmaztatott Comfortplast technológiával , mérete 98x67x225 cm . Ez egy 3 szintes, 9 rekeszes ketrec , amely saját tojásrakó fészekkel van felszerelve a tojás számára, etetőkkel , ráccsal a takarmánypazarlás megelőzésére, itatókkal , vízellátással 20 literes tartályból . A ketrecek műanyagból készültek , amelyek ellenállnak a csirkeürüléknek és a baktériumoknak – nagyon egyszerű a ketrec és az ürülék karbantartása . Könnyű kezelhetőség fékezhető kerekekkel.


Baromfi ketrec méretei

Az összeszerelt baromfiketrec méretei , beleértve a kerekeket, a víztartályt, az etetőt és a tojófészkeket, 98 x 67 x 225 cm .

A Cimuka TYK-03 baromfiketrecek a következő termékekkel kombinálhatók (raktározhatók) : CIMUKA BYK-03 fürjketrec, Cimuka CB40-03 baromfitenyésztő ketrec, Cimuka CB25-03 baromfitenyésztő ketrec, Cimuka GL40-03 baromfitenyésztő ketrec.

A ketrec egyes részeinek méretei az alábbi képen láthatók:

A ketrec méretei TYK-03-1K


Vízellátó rendszer

Az egyes rekeszek automatikus itatókkal vannak felszerelve, amelyek problémamentes és higiénikus módot biztosítanak és tápellátási módszer a tyúk ketrecben. Az itató további csepegtető tálcákat is tartalmaz, amelyek az itató és a tálca közötti keskeny résnek köszönhetően megakadályozzák a tyúkok átnedvesedését. A víz az itatókhoz egy átlátszó víztartályból érkezik tömlőrendszer segítségével. A tartály tehát tökéletes áttekintést nyújt vízállás aktuális állapotáról, fedele védi a vizet a szennyeződéstől, és azt is biztosítja, hogy a tenyésztők szükség szerint könnyen utántölthessenek.


Etetési rendszer

A ketrecek függő nagykapacitású etetőkkel vannak felszerelve, így tyúkonként akár 2 napos takarmányellátást biztosítanak. Az adagolók kiváló minőségű műanyagból készültek, ellenállnak az ütéseknek és nagyon könnyen karbantarthatók . Ezenkívül az etetők speciális ráccsal vannak felszerelve, amely megakadályozza , hogy a tyúkok kiássák a takarmányt, és így nem pazarolják el. A rácsot úgy tervezték, hogy megfelelő mozgást biztosítson a takarmányfogyasztás során.

Etetők a CIMUKA ketreceknél


Ketrecek karbantartása és ürülék tisztítása

A speciálisan baromfi számára kialakított talp nagyobb kényelmet biztosít állás és járás közben. Az anyag rugalmas szerkezete megakadályozza a lábproblémák kialakulását. Az elliptikus forma növeli a teljes szerkezet szilárdságát , ugyanakkor csökkenti az ürülék tapadását . A baromfiketrecek higiénikusak a ketrec alatt elhelyezett visszahúzható alomtálcának köszönhetően . Az ürülék így leesik a tartályba, és nem marad benne . Ez a rendszer kiküszöböli a káros baktériumok elszaporodását a ketrecben, és megelőzi az esetleges baromfibetegségeket.


Elliptikus alap tojástálcával

A speciálisan tyúkok számára kialakított talp nagyobb kényelmet biztosít állás és járás közben. Az elliptikus forma növeli a teljes szerkezet szilárdságát , ugyanakkor csökkenti az ürülék tapadását . Az anyag rugalmas szerkezete megakadályozza a lábproblémák kialakulását. Az alap lejtése biztosítja, hogy a tojásokat külön gyűjtse a tojótartályban . Így megmentheti a sérült vagy megrepedt tojásokat, nem kell ürülékkel borított tojásokkal foglalkoznia, vagy a ketrecben felejtett tojásokat keresnie, és összességében időt takaríthat meg a tojásgyűjtés során .


"COMFORTPLAST" technológia

COMFORTPLAST logó

A CIMUKA cégnél szerzett 30 éves ketrecgyártási tapasztalat alapján jött létre - tudományos kutatás, gyakorlati tapasztalat és a baromfitenyésztők igényeinek kombinációja a világ minden táján. 2011 óta ezt a technológiát alkalmazzák a CIMUKA baromfiketrecekben is, amelyeket jelenleg a világ több mint 50 országában kínálnak. A versenytársakhoz képest a ketrecek 100%-ban újrahasznosított, rendkívül ellenálló műanyagból készülnek, amely nem rozsdásodik és nem bomlik le a csirkeürülékkel való közvetlen érintkezéskor . A műanyag tyúkketrecek emellett kiküszöbölik az éles peremekből eredő sérülések kockázatát, és nagyon könnyen higiénikusan karbantarthatók . A "COMFORTPLAST" technológiával ellátott CIMUKA tyúkketrecek a könnyű kezelés és a szabványos csomagszállítás érdekében csomagolva vannak . A csomag különálló részekből áll, amelyeket a termék megfelelő működése érdekében az alábbi egyszerű, képes utasítások szerint kell összeszerelni.


Videós útmutató az összeszereléshez:

A csomagolás méretei 97x60x35 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról