Általános szerződési feltételek

 Üzleti feltételek

Általános üzleti feltételek


I.

Általános rendelkezések

Ezen általános üzleti feltételek (tovább csak “üzleti feltételek”) a Polgári Törvénykönyv § 1751, ill. a 89/2012-es irányelve szerint rendelkeznek  (tovább csak „polgári törvénykönyv“)

(keresztnév és vezetéknév/név) AGROFORTEL, s.r.o.

Statisztikai számjegy: 06410499

Adószám: CZ06410499

székhely: Jaurisova 515/4, 140 00  Prága 4, Czech republic


AGROFORTEL Kft. - EXPANDECO

East Gate Business park B1 - Magyar Posta, Fót, 2151, Hungary


a Prágai városi bíróságban vezetve, C rész 281675-as bejegyzés

Kapcsolat:

email: rendelesek@agrofortel.hu

telefon: +36 180 89 565

www: www.agrofortel.hu

(tovább csak  „eladó“)


 1. Ezen üzleti feltételek szabályozzák a kölcsönös jogokat és elkötelezettségeket az eladó és természetes személy részéről, akik közt adásvételi szerződés köttetik, amit üzleti tevékenysége során (tovább csak “vásárló”) a netes felület segítségével a www.agrofortel.hu (tovább csak “webáruház”) oldalon vásárolt.
 2. Az üzleti feltételek az adásvételi szerződés szerves részét képezik. Az adásvételi szerződésben  szereplő megkülönböztető rendelkezések elsőbbséget élveznek a jelen Általános szerződési feltételek rendelkezései felett.
 3. Az üzleti feltételek és az adásvételi szerződés cseh nyelven íródnak.


II.

Információk a termékekről és árakról


 1. A termékekre vonatkozó információk, beleértve az egyes árucikkek árait és azok fő jellemzői, a webáruház terméklistáján találhatók. A termék ára az Áfát is tartalmazza, ezen kívül a visszaküldés költségének díját, ha az adott termék természeténél fogva nem visszaküldhető hagyományos postai úton. A termékek árai mindaddig érvényesek, míg elérhetők a webáruházban. Ez a rendelkezés nem zárja ki az adásvételi szerződés megkötésének egyes eseteit. 
 2. A webáruházban megjelenített összes termék informatív jellegű és az eladó nem köteles adásvételi szerződést kötni egy adott terméket illetően.
 3. A webáruházban a megjelenített információk a csomagolással és a kézbesítéssel kapcsolatos kiadásokról csak abban az esetben érvényesek, ha a termék Csehország területén kerül kézbesítésre. 
 4. Az esetleges kedvezmények a termékek árával kapcsolatban semmiképp sem összevonhatók, ha erről az eladó és vásárló nem egyeztek meg. III.

Rendelés és az adásvételi szerződés megkötése


 1. A távközlési eszközök segítségével történő adásvételi szerződés megkötésének költségei (internethálózat költsége, telefon költsége) a vásárlót terhelik. Ezen kiadások nem térnek el az alap díjtól.
 2. A vásárló a következőképpen valósíthatja meg a rendelést:
 • a saját fiókján keresztül, ha korábban már regisztrált a webáruházban
 • rendelési formanyomtatvány kitöltésével regisztráció nélkül.
 1. A rendelésnél a vásárló kiválasztja a terméket, a termék mennyiségét, a fizetési módot és a szállítási módot.
 2. A rendelés megerősítése előtt a vásárlónak lehetősége nyílik ellenőrizni a megadott adatokat, amelyet a rendelés során adott meg. A rendelést a vásárló az eladónak a  RENDELÉS MEGERŐSÍTÉSE gomb segítségével küldi el. A rendelésben szereplő adatokat az eladó helyesnek tekinti. A rendelés érvényességének feltétele, hogy a rendelésnél minden szükséges adat kitöltésre kerül és a vásárló rendelésének megerősítése, hogy ismeri és elfogadja ezen üzleti feltételeket. 
 3. A rendelés érkeztekor az eladó a vásárlónak küld egy megerősítő e-mailt a rendelésben megadott e-mailcímre a rendelés rögzítéséről. Ez a mail automatikusan kerül kiküldésre és nem minősíthető a szerződés léttrejöttének. A megerősítés mellékletében az eladó aktuális üzleti feltételei szerepelnek. Az adásvételi szerződés léttrejötte a rendelés megérkezésekor tekintendő. A rendelés beérkezéséről szóló jelentést az eladó a vásárló e-mailcímére küldi. /Az eladó a vásárlónak a rendelést követően egy megerősítő e-mailt küld arra az e-mail címre, amit a vásárló a rendeléskor megadott. Ez a megerősítés számít az adásvételi szerződés létrejöttének. A megerősítés mellékletében az eladó aktuális üzleti feltételei szerepelnek. Az adásvételi szerződés létrejötte a rendelés megerősítésekor történik az eladó részéről a vásárló e-mail címére.
 4. Abban az esetben, ha valamelyik kérésnek az eladó nem tud eleget tenni, a vásárlót e-mailben értesíti a módosított ajánlatról. A módosított ajánlat egy új adásvételi szerződést kíván és az akkor lép érvénybe, ha azt a vásárló megerősíti az  eladó felé arra az e-mail címre, ami ezen üzleti feltételekben van feltüntetve.
 5. Az eladó által elfogadott összes megrendelés kötelező érvényű. A vevő visszavonhatja a megrendelést, amíg a vevő értesítést nem kap a megrendelés elfogadásáról. A vásárló törölheti rendelését, amíg nem kapott értesítést, hogy az eladó elfogadta a rendelést. A vásárló törölheti rendelését telefonon ill. e-mailen keresztül, amelyek az üzleti feltételekben találhatók meg. 
 6. Abban az esetben, ha nyilvánvaló, hogy az eladó részéről technikai hiba történhetett a webáruházban megjelenített árakból, vagy a rendelés folyamán, az eladó nem köteles a vásárlónak kézbesíteni abban az esetben sem, ha a vásárló erről a rendelésről megkapta az automatikus megerősítő e-mailt ezen üzleti feltételek szerint. Az eladó haladéktalanul értesíti a vásárlót az esetleges hibáról és egy módosított ajánlatot küld neki. A módosított ajánlat egy új adásvételi szerződést kíván és az akkor lép érvénybe, ha azt a vásárló megerősíti az  eladó felé arra az e-mail címre, ami ezen üzleti feltételekben van feltüntetve.
 7. Abban az esetben, ha a vásárló megrendel egy terméket és elutasítja átvenni azt, az eladó kezelési díjat szabhat ki az eredménytelen rendelés miatt 250 Kč értékben, Áfa nélkül (tartalmazza a postaköltséget, csomagolási költséget, szállítási költséget). A vásárló köteles a fizetési felhívást 7 napon belül a számlán szereplő bankszámlaszámra küldeni.


IV.

Felhasználó fiók


 1. A vásárló a regisztráció alapján hozzáférhet saját felhasználó fiókjához. Felhasználó fiókján keresztül a vásárló rendelést adhat le. Ezt megteheti regisztráció nélkül is.
 2. A vásárló a regisztráció és rendelés leadása során köteles helyes és valós adatokat megadni. A felhasználó fiókban a vásárló köteles frissíteni adatait, ha azok valamilyen módon változtak. A vásárló által megadott adatokat a felhasználó fiókban és rendelés leadása során az eladó helyesnek tekinti.
 3. A felhasználó fiókba való belépés felhasználó névvel és jelszóval van biztosítva. A vásárló köteles a titoktartásra a felhasználó fiókba való belépési információit illetően. Az eladó nem vállal felelősséget, abban az esetben, ha a felhasználó fiókhoz egy harmadik személy is hozzáférhet.
 4. A vásárló nincs meghatalmazva, hogy lehetővé tegye a felhasználó fiókjához való hozzáférést egy harmadik személynek.
 5. Az eladó törölheti a felhasználó fiókját abban az esetben, ha a vásárló azt nem használja, ill. akkor, ha a vásárló megszegi kötelezettségeit az adásvételi szerződésből kifolyólag vagy ezen üzleti feltételekből kifolyólag.
 6. A vásárló tudomásul veszi, hogy felhasználó fiókja nem áll folyamatosan rendelkezésére és ez halaszthatatlan hardware és software karbantartás miatt, ill. halaszthatatlan hardware és software karbantartás miatt egy harmadik személy részéről.


V.


Fizetési feltételek és a termék kézbesítése


 1. A termék árát, ill. az esetleges kiadásokat a kézbesítéssel kapcsolatban az adásvételi szerződés által a vásárló a következőképpen fizetheti ki
 • Átutalással az eladó bankszámlaszámára 283018875/0300, a ČSOB a.s.-nél vezetve
 • átutalással bankkártyával
 • átutalással az eladó bankszámlájára fizetési kapun keresztül B-Payment
 • utánvétes készpénzfizetéssel a termék átvételekor
 • készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel személyes átvételkor üzemünkben (Csehországban)
 1. A vásárló a vételárral együtt köteles a csomagolással és szállítással kapcsolatos kiadásokat az eladó felé megfizetni. Eltérő rendelkezések hiányában a vételár alatt a szállítással kapcsolatos kiadásokat értik.
 2. A készpénzzel való fizetés esetén a vételár a termék átvételéig érvényes. A készpénz nélküli fizetés esetén a vételár az adásvételi szerződés megkötésétől számított 7 napig érvényes.
 3. Fizetési kapun keresztül történő fizetés esetén a vásárló az adott elektronikus fizetési szolgáltató utasítása szerint jár el.
 4. A nem készpénzes fizetés esetén a vásárló kötelezettsége abban a pillanatban teljesül, amikor a vételárat az eladó bankszámlaszámán jóváírják. 
 5. Az eladó nem kötelezi a vásárlót semmiféle előleg kifizetésére, ill. más hasonló fizetésre. A vételár megfizetése a szállítás előtt nem számít előlegnek. 
 6. A bevétel nyilvántartásáról szóló jogszabályok értelmében az eladó köteles a vásárlónak nyugtát kiállítani. Ugyanakkor köteles a bevételt az Online Számla rendszere segítségével nyilvántartásba venni, technikai meghibásodás esetén legkésőbb 48 órán belül. A raktáron lévő áruk szállítási határideje a fizetés beérkezésétől számított 5 nap, utánvétes fizetés esetén ez az időszak a megrendelés beérkezésétől kezdődik.
 7. A termék a vásárlónak kézbesítésre kerül:
 • a megrendelésben feltüntetett címre
 • kiadóhelyre, amelyet a vásárló határozott meg
 • személyes átvétel esetén az eladó üzemhelyén (Csehországban)

        Az árut a megrendeléstől számított legfeljebb 3 munkanapon belül kiszállítjuk. A szállítás helytől és szállítótól függ, de nem haladja meg az 5 munkanapot.

 1. A szállítás módját a termék megrendelésekor adják meg.
 2. A termék kézbesítésének költségei a szállítástól és az átvételtől függően a vásárló által leadott rendelésben és az eladó által küldött megerősítő e-mailben találhatók. Abban az esetben, amennyiben a szállítási mód a vásárló kérésére másképp valósul meg, a kockázatot és az esetleges plusz költségeket a vásárló állja.
 3. Az eladó az adásvételi szerződés által köteles a terméket a vásárló részére a vásárló által megszabott helyre kézbesíteni és a vásárló köteles átvenni azt. Abban az esetben, ha a vásárlónak ismételten kell kézbesíteni a terméket vagy más módon, a vásárló köteles a megismételt kézbesítést kifizetni, ill. a költségeket egy más szállítási módért.
 4. A szállítótól való átvételkor a vásárló köteles ellenőrizni a termék csomagolásának épségét és bármilyen sérülés esetén a szállítót értesíteni. Abban az esetben, ha a csomagolás sérült, a vásárló nem köteles átvenni a csomagot a szállítótól. 
 5. Az eladó a vásárlónak adóigazgatási azonosításra alkalmas bizonylatot állít ki- számla. A számla a vásárló e-mail címére kerül kiküldésre../ A számla a kézbesített termékhez van csatolva. 
 6. A vásárló az áru tulajdonjogát a termék kifizetésével vásárolja meg, beleértve a szállítási költséget, de először az áru átvételével. Az áru véletlen megsemmisítéséért, károsodásáért vagy elvesztéséért az áru átvételének időpontjában a felelősség a vásárlót terheli, vagy amikor a vásárló köteles átvenni az árut, de ezt az adásvételi szerződés megsértésével nem tette meg.


VI.

Elállás az adásvételi szerződéstől


 1. A vásárló, aki adásvételi szerződést kötött vállalkozói tevékenységen kívül, mint fogyasztó, joga van az adásvételi szerződéstől elállni.
 2. A szerződéstől való elállás joga 14 napig érvényes: 
 • a termék atvételének napjától,
 • a szállítmány utolsó részének kézbesítésének napjától, ha a szerződés tárgya több termék ill. alkatrész volt
 • a szállítmány kézbesítésének napjától, ha szerződés tárgya rendszeres, ismételt áruforgalom.
 1. A vásárló nem állhat el a szerződéstől a következő esetekben
 • szolgáltatásnyújtás, ha az elállási idő lejárta előtt előzetesen kifejezett hozzájárulással teljesültek, és az eladó a szerződés megkötését megelőzően tájékoztatta a vásárlót, hogy ebben az esetben nincs joga a szerződéstől való elállástól
 • áruk vagy szolgáltatások nyújtásakor, amelyek ára függ a pénzügyi piaci ingadozásoktól, függetlenül az eladó akaratától, és amely előfordulhat az elállási időszak alatt
 • az alkoholtartalmú italok szállításakor, amely csak harminc nap után szállítható, és amelyek ára az eladó akaratától függetlenül a pénzügyi piac eltérésétől függ
 • az áruk szállításakor, amelyet a vevő kívánsága vagy az ő személye szerint módosítottak
 • a romlandó áruk és visszafordíthatatlanul összekevert áruk esetén
 • olyan áruk zárt csomagolásban, amelyet a vásárló a csomagolásból való eltávolítása után higiéniai okokból nem szolgáltathat vissza
 • hangi vagy képi felvételeket, ill. számítógépes programot, ha annak eredeti csomagolása megsérült.
 • periodikumok, napilapok szállítása
 • digitális tartalom szállítása esetén akkor, ha nem fizikai szállítóval és a vásárló előzetes kifejezett beleegyezésével szállították a visszavonási határidő lejárta előtt, és az eladó a szerződés megkötése előtt közölte a vásárlóval, hogy ebben az esetben nem volt joga elállni a szerződéstől
 • további esetekről a Polgári törvénykönyvben a 1837. § alatt olvashat.
 1. A szerződéstől való elállás határidejének betartásához a vásárlónak egy elállási szerződést kell benyújtania a visszavonási határidőn belül.
 2. A szerződéstől való elálláskor a vásárló az eladó által bebiztosított formanyomtatványt tölti ki. Az elállást az eladónak e-mailben küldi el, vagy az eladó címére, amely az üzleti feltételekben szerepel. Az eladó haladéktalan megerősítést küld a formanyomtatvány átvételekor.
 3. A vásárló, aki elállt a szerződéstől, köteles az eladónak a megvásárolt árut napon 14 belül visszaküldeni az elállástól számítva. A visszaküldéskor keletkezett szállítással kapcsolatos kiadások a vásárlót terhelik még abban az esetben is, ha valamilyen oknál fogva postai úton nem lehet visszaküldeni.
 4. Ha a vásárló eláll a szerződéstől, az eladó minden pénzeszközt, beleértve az általa kapott szállítási költségeket is, késedelem nélkül, de legkésőbb a visszavonást követő 14 napon belül visszaszolgáltatja. Az eladó csak akkor téríti vissza a kapott pénzt a vásárlónak, ha a vásárló is beleegyezik, és nem von maga után további költségeket.
 5. Ha a vásárló más szállítási módot választ, mint a legolcsóbb, amelyet az eladó ajánl, az eladó a vásárlónak a legolcsóbb szállítási módnak megfelelő összeget térít vissza.
 6. Abban az esetben, ha a vásárló eláll a szerződéstől, az eladó nem köteles visszatéríteni a vételárat  addig, amíg a vásárló fel nem mutatja, hogy a terméket az eladónak visszaküldte.
 7. A vásárló az eladónak a terméket hibátlan, használatlan, tiszta állapotban kell visszaküldenie és ha lehetséges, akkor az eredeti csomagolásban. Az eladó jogosult a vételár visszafizetésének elutasítására abban az esetben, ha kár keletkezett a terméken.
 8. Az eladónak jogában áll elállni a szerződéstől abban az esetben, ha a termék nincs készleten, vagy nem elérhető, vagy ha a gyártó, szállító, beszállító megszakította a gyártást vagy a beszállítást. Az eladó haladéktalanul értesíti  a vásárlót e-mailen keresztül, amely a rendelésben van feltüntetve és 14 napon belül visszaszolgáltatja a pénzt, beleértve a szállítási költséget is, amelyet a szerződés által megkapott, és azt ugyanolyan módon, ill. a vásárló által meghatározott módon. 


VII.

Hibás teljesítésből eredő jogok 


 1. Az eladó felel azért a vásárlónak, hogy a termék átvételkor hibátlan. Különösen felel azért, hogy az átvételkor:
 • a termék olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyeket a felek tárgyaltak és megállapodás hiányában olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amit az eladó vagy a gyártó által leírtak, vagy amelyeket a vásárló elvár az áruk jellege és az általuk tett reklám tekintetében; 
 • a termék megfelel a célnak, amelyet az eladó feltüntet vagy amire ezt a terméket általában használják,
 • az áru megfelel az elfogadott minta vagy eredeti minőségnek vagy teljesítménynek, ha a minőséget vagy a tervezést az elfogadott minta vagy eredeti alapján határozták meg,
 • a termék megfelel a mennyiségnek, méreteknek és súlynak
 • a termék megfelel a jogi előírásoknak.
 1. Ha az átvételtől számított 6 hónapon belül a termék meghibásodik, akkor a terméket már a kézbesítéskor is hibásnak tekintik. A vevő jogosult a fogyasztási cikkeken bekövetkezett hibára való jogosultságra az átvételtől számított 24 hónapon belül. Ez a rendelkezés nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek valamilyen hibából alacsonyabb árért kerültek értékesítésre, vagy az alacsonyabb ár a termék használatából ered. A használt termék új ára megfelel az áru állapotának, amely alkalmas az újonnani kézbesítésre és megfelel a termék jellegének.
 2. Hiba esetén a vásárló igényt nyújthat be a reklamációra és kérhet:
 • új termékre való cserét
 • a termék javítását
 • árengedményt a vételárból
 • elállást a szerződéstől.
 1. A vásárlónak joga van elállni a szerződéstől,
 • amennyiben a terméknek jelentős hibája van
 • amennyiben a terméket nem tudja használni ismételt hibásodás esetén, vagy a hiba javítás után is jelen van
 • nagyobb mennyiségű hiba esetén.
 1. Az eladó köteles elfogadni a reklamációt bármely olyan üzemhelyen, ahol a reklamációt elfogadják, ill. bejegyzett székhelyen vagy az üzleti helyen is. Az eladó köteles írásban visszaigazolni a vásárlónak, hogy a reklamációval való élését tudomásul vette, valamint a reklamáció tartalmát  feldolgozásának módját, valamint a kérelem feldolgozásának dátumát és módját, beleértve a javítás megerősítését és időtartamát, a reklamáció elutasítását.


 1. Az eladó vagy meghatalmazott képviselője a reklamációt haladéktalanul felülbírálja, összetettebb esetekben három munkanapon belül. Ez az időtartam nem tartalmaz ésszerű időt a termék szakszerű megítéléséhez szükséges termék vagy szolgáltatás típusától függően. A reklamációt, beleértve a hiba megszüntetését, késedelem nélkül, legkésőbb a követelés napjától számított 30 napon belül kell elszámolni, kivéve, ha az eladó és a vásárló nem egyezett meg másként. Ennek az időszaknak a lejárata lényeges szerződésszegésnek minősül, és a vásárlónak joga van elállni az adásvételi szerződéstől. A reklamáció benyújtásának időpontja az a pillanat, amikor a vásárló jelzi eme szándékát az eladónak (hibás teljesítésből eredő jogok).
 2. Az eladó írásban értesíti a vásárlót a reklamáció eredményéről.
 3. A vásárló a hibás teljesítésből eredő jogait nem gyakorolhatja, ha a vásárló a termék átvételét megelőzően tudta, hogy az hibás, vagy ha a kárt ő okozta.
 4. Jogos követelés esetén a vásárló jogosult a követeléssel kapcsolatban felmerült költségek megtérítésére. Ezt a jogot a vásárló a garanciaidő lejártát követő egy hónapon belül igényelheti az eladónál.
 5. A reklamáció módját a vásárló választja ki.
 6. A szerződő felek kötelességeit a hibás teljesítésből eredően a Polgári Törvénykönyvben a 1914-1925. §, a 2099-2117 § a 2161-2174 § és a 634/1992 számú fogyasztóvédelmi rendelet szabályozza.
 7. Egyéb jogok és kötelezettségek az eladó feléről a hibás felülbírálati eljárás szabályozza. A keltetőt kitisztított állapotba kell visszaküldeni mindenféle szennyeződéstől, ürüléktől vagy portól mentesen.
 8. A gyártó és az eladó nem vállal felelősséget az alacsony százalékú keltetési sikerességért. Az úgynevezett keltetés számos tényezőtől függ, ami a vásárlóval kapcsolatos (a keltetőtojások minősége-termékenységük, a tojások kezelésének módja, a berendezés helyes fertőtlenítése, a megfelelő nedvesség betartása stb.), márpedig ezen tényezőket nem ismerheti, hogyan ment végbe az inkubáció.


VIII.

Kézbesítés

 1. A szerződött felek akármilyen írásos levelezést kölcsönösen elküldhetnek egymásnak elektronikus levélben.
 2. A vásárló a levelezéseit az eladónak ezen üzleti feltételekben megadott e-mail címre küldi. Az eladó elküldi a levelezéseit a vásárlónak az ügyfélszámláján vagy a megrendelésben megadott ​​e-mail címre.


IX.

Bíróságon kívüli megegyezés


 1. A Cseh Kereskedelmi Felügyelet, amelynek székhelye a Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, ID: 000 20 869, internetcím: https://adr.coi.cz/cs, a fogyasztói jogviták peren kívüli rendezéséért felel. Az online vitarendezési felület a http://ec.europa.eu/consumers/odr címen használható az eladó és a vevő közötti viták megoldására az adásvételi szerződésből.
 2. Csehországban az Európai Fogyasztói Központ Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2 székhellyel, internetes címmel http://www.evropskyspotrebitel.cz egy kapcsolati hely az Európiai Parlament és a Tanács rendelete (EU) 524/2013 számú 2013. május 21-től, amely az online fogyasztói vitarendezésről és a rendelet módosításáról szól (ES) 2006/2004 számú irányelv és a 2009/22/ES irányelv szerint (Online fogyasztói vitarendezési rendelet).
 3. Az eladó jogosult az árukat kereskedelmi engedély alapján értékesíteni. A kereskedelmi engedélyt az illetékes Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal hatáskörében végzi. A Cseh Kereskedelmi Felügyelet  meghatározott terjedelemben más felügyeleten kívül a 634/1992 irányelv értelmében a Fogyasztóvédelem szabályozza.


X.

Záró rendelkezések


 1. Mindennemű egyezkedés az eladó és vásárló között a Cseh Köztársaság értelmében történik. Amennyiben az adásvételi szerződés nemzetközi elemet tartalmaz, a felek egyetértenek abban, hogy hogy a kapcsolatot a Cseh Köztársaság jogai szabályozzák. Ez nem érinti a fogyasztó jogait az általánosan kötelező érvényű jogszabályok alapján
 2. Az eladó nincs a vásárlóval kapcsolatban a Magatartási Kódex értelmében a Polgári Törvénykönyv § 1826 törvény 1. bekezdés e) pont szerint.
 3. Az Eladó weboldalára minden jog vonatkozik, különösen a tartalom szerzői jogai, beleértve az oldal elrendezéseket, fényképeket, filmeket, grafikákat, védjegyeket, logókat és egyéb tartalmat és elemeket, amelyek az eladóhoz tartoznak. Tilos a weboldal vagy annak bármely részének másolása, módosítása vagy egyéb használata az eladó hozzájárulása nélkül.
 4. Az eladó nem vállal felelősséget egy harmadik fél által az internetes áruházban való beavatkozásból eredő hibákért vagy annak rendeltetésszerű használatával ellentétes használatából eredő hibákért. A vásárlók nem használhatnak olyan eljárásokat, amelyek hátrányosan befolyásolhatják működésüket és nem vehetnek részt olyan tevékenységben, amely lehetővé tenné számukra vagy egy harmadik fél számára, hogy manipulálhassa vagy helytelenül használhassa a szoftvert vagy a webáruház más összetevőit, és használja a webáruházat vagy alkatrészeit vagy szoftverét oly módon, hogy az ellentétes legyen annak rendeltetésével vagy céljával.
 5. A vásárló ezennel magára vállalja a nem biztonságos tényezők kockázatát a Polgári Törvénykönyv § 1765 2. bekezdés értelmében.
 6. Az adásvételi szerződést a szerződési feltételek értelmében elektronikus formában archiválják, ami nem elérhető.
 7. Az eladó megváltoztathatja vagy kiegészítheti az üzleti feltételek szövegét. Ez a rendelkezés nem érinti a feltételek és feltételek korábbi változatának érvényességi ideje alatt keletkező jogokat és kötelezettségeket.
 8. Az üzleti feltételek melléklete az adásvételi szerződéstől való elállás formanyomtatványa.2018.5.25-én ezen üzleti feltételek érvénybe lépnek.
1. számú melléklet: AZ ELADÓ SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEI:


Szállítás általános árlistája:


 • DPD – 0 Ft
 • UPS - változó a csomag súlyától függően


Pótdíjak:


 • Utánvét – 425 Ft
2. számú melléklet: NYOMTATVáNY A SZERZŐDÉS ELÁLLÁSÁHOZ

A TERMÉKET A KÖVETKEZŐ CÍMRE KELL ELKÜLDENI: AGROFORTEL Kft. - EXPANDECO

East Gate Business park B1 - Magyar Posta, Fót, 2151, Hungary

 Keresztnév és vezetéknév:

Cím:

Telefon:

E-mail:


AGROFORTEL Kft. - EXPANDECO

East Gate Business park B1 - Magyar Posta, Fót, 2151, Hungary

 

Helyszín ………………… , dátum ………  

Tárgy:  Távúton megkötött adásvételi szerződéstől való elállás

 

Jó napot! 

 …………… napon az Önök webáruházán keresztül www.agrofortel.hu adásvételi szerződést kötöttem ……………… rendelésszámmal, amelynek a …………………………...termék volt a tárgya. A terméket ……………….. napon vettem át a ……………… szállítási cégtől. A csomag sértetlen állapotban, hibátlanul volt kézbesítve. 

 Tekintettel arra, hogy a termék nem felelt meg elvárásaimnak, úgy döntöttem, élek jogommal és a Polgári Törvénykönyv 89/2012. sz. törvény 1829. § (1) bekezdésének értelmében a fenti vásárlási  szerződéstől elállok

A terméket külön csomagban küldöm vissza és kérem, hogy ezzel egyidejűleg juttassák vissza a vételárat, beleértve a szállítási költséget …………….. ,-Ft értékben bankszámlaszámomra ……………...……..számmal legkésőbb 14 naptári napon belül ezen elállás kézbesítésétől számítva. 


Üdvözlettel

 

.............................................. 

(aláírás) 

 

Melléklet: 

A számla másolata


Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról