ACIDOMID baromfi 1 liter

Cikkszám: acidomid_drubez_1L
Hűségpontok: 85

2,834 Ft 2,231 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 2,834 Ft

Nincs raktáron

Hatékonyan gátolja a baktériumok, gombák és kokcidiák szaporodását.
Az ACIDOMID® egy modern koncepciójú, élvonalbeli termék, amely nemcsak a patogén baktériumok elszaporodását akadályozza meg, hanem gátolja az intracelluláris paraziták, például a kokcidiumok fejlődését és szaporodását is. Az ACIDOMID® azonban nem gyógyszer, nem tartalmaz kokcidiosztatikumokat és nem hagy maradványokat a szervezetben. Nincs is várakozási ideje.

Az ACIDOMID® teljes mértékben tartalmazza az emésztéshez fontos összes szerves savakat. A szerves savak savanyítják a takarmányvizet, valamint hatékonyan tartósítják és stabilizálják azt. Így a kórokozó baktériumok és gombák nem kívánt elszaporodása a takarmányvízben, az etetőkben és a takarmányvíz elosztó rendszerekben jelentősen csökken. A szerves savak könnyen emészthetők és a szervezetben energiaforrásként felhasználhatók. A szerves savak csökkentik az emésztési panaszokat és javítják a fehérjék emészthetőségét is.

A természetes anyagoknak köszönhetően az ACIDOMID® csökkenti az intracelluláris paraziták, például a kokcidiák szaporodását. A maximális hatás érdekében azonban rendszeresen hozzá kell adni a tápvízhez, amikor cseréli.

Az egyetlen ilyen típusú készítmény a piacon az ACIDOMID® kiegyensúlyozott arányú elektrolitikus elemeket tartalmaz, amelyek támogatják a termék egyes aktív összetevőinek hatékonyságát. Az elektrolitok felgyorsítják és növelik a hatóanyagok átjutását a sejtmembránon keresztül a sejt belsejébe.

Hozzávalók:

  • ásványi anyagok, elektrolitok
  • szerves savak (hangyasav, propionsav, tejsav, ecetsav, citromsav és mások)
  • C vitamin
  • természetes eredetű kivonatok
  • kezelt ivóvíz

Táplálási utasítások:

Egész évben 10 ml/ 1 liter ivóvízzel etetve. Az adagolás kezdetén az első 2-3 napban fél adag (0,5%, azaz 5 ml/1 liter ivóvíz) ajánlott.

A készítmény kombinálható és együttadható bármely BENEFEED® márkájú, adott állatkategóriájú termékkel. Ezen termékek listája alább ezen az oldalon található, azonban minden termékből csak egy csomag van feltüntetve. A további csomagokat az adott termékkategóriában találja meg.

Tárolás:

Száraz és sötét környezetben, eredeti, lezárt csomagolásban tárolja. Felbontás után fokozatosan fogyassza el, ne tárolja a terméket hosszú ideig. A mikroszkopikus szilárd részecskék és enyhe üledék a természetes tartalomnak köszönhető, és nem káros a termékre.

Dob átmérője (cm) 24 vajec

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Milyen vitaminokat tartalmaz

Zákazník, 19.12.2022

Üdvözöljük!

A következő összetevőket tartalmazza:
- ásványi anyagok, elektrolitok
- szerves savak (hangyasav, propionsav, tejsav, ecetsav, citromsav és mások)
- C vitamin
- természetes eredetű kivonatok
- kezelt ivóvíz

HU Support, 21.12.2022

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról