Keltetők

Specialitásunk a keltetők és inkubátorok. Keltetőgépek óriási választékát kínáljuk. Kínálatunkban talál keltetőket 10-24 tojásra, 24-56 tojásra, 56-144 tojásra 144-360 tojásra, valamint a legnagyobb kapacitású ipari keltetőgépeket is.

Minden kínálatunkban lévő keltetőgépet először személyesen kipróbáltunk. A gyártók testre szabták számunkra a keltetőket követelményeink alapján a még sikeresebb keltetés érdekében. 

Velünk valóban mindenkinek menni fog a keltetés. Minden keltetőgép részletes magyar nyelvű használati útmutatót tartalmaz, melyben lépésről-lépsre megtudja az első keltetés menetét és a keltetéshez szükséges összes hőmérsékletet. 

A keltetők hatalmas ventilátorokkal, minőségi érzékelőkkel és szinte elpusztíthatatlan elektronikával vannak felszerelve. A két év garancia lejáratát követően is biztosítjuk a garancián túli javítást. 

Keltetőink többsége teljesen automatikus, ami annyit jelent, hogy Önnek csak a keltetőben lévő megfelelő vízmennyiségről kell gondoskodnia. Az összes többiről a keltetőgép gondoskodik. Amennyiben bármiféle probléma lenne, a keltető akusztikus riasztóval figyelmezteti Önt. 

Amennyiben nem biztos benne, hogy melyik keltetőt válassza, hívjon minket a +36 16900455 telefonszámon. Tenyésztésben tapasztalt kollégáink szívesen nyújtanak segítséget Önnek. 

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról