ACIDOMID galamb 500 ml

Cikkszám: acidomid_holub_05L
Hűségpontok: 53

1,781 Ft 1,402 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1,781 Ft

Raktáron

Patogén baktériumok, gombák és kokcidiák szaporodásának megelőzésére.
Az ACIDOMID® egy modern koncepció csúcsterméke, amely nemcsak a kórokozó baktériumok szaporodása ellen hat, hanem nagyon jól elnyomja az intracelluláris paraziták, például a kokcidiák fejlődését és szaporodását is. Az ACIDOMID® azonban nem gyógyszer, és nem tartalmaz kokcidiosztatikumokat, így nem hagy maradékot a szervezetben. Ezenkívül nincs eltarthatósági ideje.

Az ACIDOMID® teljesen tartalmazza az összes emésztés szempontjából fontos szerves savat. A szerves savak savanyítják a takarmányvizet, hatékonyan konzerválják és stabilizálják azt. Ezáltal jelentősen csökken a kórokozó baktériumok és gombák nem kívánt szaporodása a betáplált vízben, az ivókutakban és az ellátó vízelosztó rendszerben. A szerves savak könnyen emészthetők, és energiaforrásként is felhasználhatók a szervezetben. A szerves savak csökkentik az emésztőrendszeri problémákat és javítják a fehérje emészthetőségét.

A természetes anyagoknak köszönhetően az ACIDOMID® csökkenti az intracelluláris paraziták, például a kokcidiák szaporodását. A maximális hatás érdekében azonban rendszeresen hozzá kell adni a tápvízhez, amikor cseréli.

Az egyetlen ilyen típusú készítmény a piacon az ACIDOMID® kiegyensúlyozott arányú elektrolitikus elemeket tartalmaz, amelyek támogatják a termék egyes aktív összetevőinek hatékonyságát. Az elektrolitok felgyorsítják és növelik a hatóanyagok átjutását a sejtmembránon keresztül a sejt belsejébe.

Hozzávalók:

  • ásványi anyagok, elektrolitok
  • szerves savak (hangyasav, propionsav, tejsav, ecetsav, citromsav és mások)
  • C vitamin
  • természetes eredetű kivonatok
  • kezelt ivóvíz

Etetési utasítások:

1 liter takarmányvízre 10 ml mennyiségben adják egész évben. A készítmény beadása kezdetén az első 2-3 napban a fele adag javasolt (0,5%, azaz 5 ml 1 liter takarmányvízhez).

A készítmény kombinálható és egyidejűleg beadható a BENEFEED® márka bármelyik termékével, meghatározott állatkategóriák számára. Ezen termékek listája ezen az oldalon lejjebb található, azonban minden termékből csak egy csomag szerepel. Kiegészítő csomagolás a megfelelő termékkategóriában található.

Tárolás:

Száraz és sötét helyen, az eredeti zárt csomagolásban tárolandó. Felbontás után fokozatosan fogyassza, ne tárolja sokáig a terméket. A mikroszkopikus szilárd részecskék és az enyhe üledék a természetes anyagok tartalmának köszönhető, és nem a termék hibája.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról