AMIVIT BAROMFI 1000 ML

Cikkszám: amivit_drubez_1L
Hűségpontok: 116

3,878 Ft 3,878 Ft áfa nélkül

Raktáron

Nagyon hatékony vitamin és aminosav utánpótlás
Az AMIVIT speciális vitamin, aminosav és más anyagok komplexét tartalmazza figyelembe véve a nyulak szervezetének egyéni igényeit. Az aktív összetevők olyan formában vannak jelen a termékben, amely biztosítja mindegyiknek a maximális hatékonyságát, hogy így kiegyenlítődjön az egyes vitaminok és aminosavak szintje a szervezetben.

A vitaminok és aminosavak optimális szintje a szervezetben elsődleges feltétele az erős immunrendszernek és a szervezet magas ellenálló képességének a fertőző és vírusos betegségek ellen is. A haszonállatoknál szintén kiküszöbölhető a hozam csökkenése a vitaminok és aminosavak alacsony szintje miatt a szervezetben.

Az AMIVIT főleg olyan helyzetekben alkalmazandó, mint pl. a nagy hőmérséklet, szállítás okozta stresszes állapot, egészségügyi problémák esetén és ezek megelőzésére, nagy fertőzési veszély esetén, táplálékfelvétel csökkenésekor, vitaminok és aminosavak hiányakor a téli időszakba. Elősegíti a szervezet betegségek és megerőltető sport teljesítmény utáni gyors regenerálódását és alkalmazása elengedhetetlenül szükséges szaporodási időszakban és növekedés időszakában.

A termék nagy hatékonysága egy speciális gyártási technológiának köszönhető, amelynél az aktív hatóanyagok egy filmmel vannak bevonva így megvédve a lebomlástól a gyomorban és emésztőrendszerben. Ez a filmbevonat fokozatosan felszabadul, míg az aktív hatóanyagok teljesen fel nem szabadulnak a szervezetben. 

Fontos előnye ennek a technológiának, hogy az oldatban egy különleges szállító szivacsos mikroszerkezet van kialakítva, amely megakadályozza a vitaminok lerakódását az itatórendszer és az itatók falán. Így kiküszöbölve a nemkívánatos organizmusok elszaporodását és azok későbbi elterjedését az egész itatórendszerben az összes állatnak, ami gyakori a standard olajos folyékony vitaminok használatánál.

Összetétel:

  • vitaminok
  • aminosavak
  • természetes anyagok
  • növényi kivonat
  • kezelt ivóvíz

Adagolás:

Háromszor hetente 10 ml adagolandó 1 liter itatóvízhez szükség szerinti ideig.

A készítmény minden BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg használható. Ezen termékek listája megtalálható alább az oldalon, de itt csak egy csomagolás található mindegyik termékből. A többi csomagolást megtalálja a megfelelő termék kategóriában.

Tárolás:

Tárolja száraz, hűvös helyen az eredeti lezárt konténerekben. Megnyitása után fokozatosan felhasználandó, a terméket hosszú ideig ne tárolja. Az időnként fellépő üledékképződés természetes jelenség és nem minőségi hiba. Használat előtt felrázandó.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról