AMIVIT 1 liter nyulak számára

Cikkszám: amivit_kralik_1L
Hűségpontok: 91

3,049 Ft 2,401 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 3,049 Ft

Raktáron

Extra hatékony aminosav- és vitamin-kiegészítő
Az AMIVIT vitaminok, aminosavak és egyéb anyagok specifikus keverékét tartalmazza, figyelembe véve azon állatkategóriák egyéni szükségleteit, amelyeknek szánták. Minden hatóanyag olyan formában van jelen, amely biztosítja azok maximális hatékonyságát, így a szervezetbe kerülve kiegyensúlyozza az egyes aminosavak és vitaminok szintjét. Az aminosavak és vitaminok optimális szintje a szervezetben többek között szükséges előfeltétele a szervezet magas szintű védekezésének és ellenálló képességének, például a fertőző és vírusos betegségekkel szemben. A haszonállatok esetében a szervezetben az alacsony vitaminszint miatti termékenység-csökkenés negatív következményei is megszűnnek .

Az AMIVIT étrendkiegészítőt különösen olyan helyzetekben alkalmazzák, mint a stressz, egészségügyi problémák és azok megelőzése, fertőzésveszély, téli vitamin- vagy aminosavhiány, helytelen táplálkozás stb. A készítmény elősegíti a szervezet gyors regenerálódását betegségek után, ajánlott vemhesség alatt és fiatal példányoknak a növekedés alatt.

Az AMIVIT nagy hatékonysága egy speciális gyártási technológiának köszönhető, ahol a hatóanyagokat bevonat védi a gyomorban és az emésztőrendszerben való lebomlástól. Ez a védőbevonat fokozatosan lebomlik mindaddig, amíg a hatóanyag teljes mértékben felszabadul a szervezetben, maximális hatékonyságában.

Ennek a technológiának jelentős előnye, hogy az oldatban egy speciális tartó- és szigetelő szivacsos mikrostruktúra jön létre, amely megakadályozza, hogy vitaminok hozzátapadjanak a tápvízelosztó és ivókutak falaira. Ez kiküszöböli a nemkívánatos organizmusok elszaporodásának veszélyét ezeken a maradványokon, és ezt követően az elterjedésüket az összes állat számára biztosított vízelosztásban, amint az gyakran előfordul standard, folyékony, olajos vitaminformák használatakor.

Összetevők:

  • vitaminok
  • aminosavak
  • természetes anyagok
  • kezelt ivóvíz

Adagolás: 

1 liter vízhez 10 ml mennyiségben adjuk, egész évben.

A készítmény kombinálható és egyidejűleg beadható a BENEFEED® márka bármelyik termékével, meghatározott állatkategóriák számára. Ezen termékek listája ezen az oldalon lentebb található, minden termékből csak egy csomag szerepel. Kiegészítő csomagolás a megfelelő termékkategóriában található.

Tárolás:

Száraz és sötét helyen, az eredeti zárt csomagolásban tárolandó. Felbontás után fokozatosan használja, ne tárolja sokáig a terméket. A mikroszkopikus szilárd részecskék és az enyhe üledék a természetes anyagok tartalmának köszönhető, és nem a termék hibája.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról