AMIVIT nyúl 500 ml

Cikkszám: amivit_kralik_0,5L
Hűségpontok: 61

2,033 Ft 1,601 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 2,033 Ft

Raktáron

Nagyon hatékony aminosav- és vitamin-kiegészítő
Az AMIVIT vitaminok, aminosavak és egyéb anyagok specifikus komplexét tartalmazza, figyelembe véve azon állatkategóriák egyéni szükségleteit, amelyeknek szánták. Minden hatóanyag olyan formában van, amely biztosítja mindegyikük maximális hatékonyságát, így a szervezetben az egyes aminosavak és vitaminok szintje kiegyensúlyozott. Az aminosavak és vitaminok optimális szintje a szervezetben többek között szükséges előfeltétele a szervezet magas szintű védekezésének és ellenálló képességének, például a fertőző és vírusos betegségekkel szemben. A haszonállatok esetében a termelékenység csökkenésének negatív következményei is megszűnnek a szervezetben a vitaminok csökkenése miatt.

Az AMIVIT-et különösen olyan helyzetekben alkalmazzák, mint a stressz, egészségügyi problémák és azok megelőzése, fertőzésveszély, téli vitamin- vagy aminosavhiány, helytelen táplálkozás stb. A készítmény elősegíti a szervezet gyors regenerálódását betegségek után, ajánlott terhesség alatt és fiataloknak a növekedés alatt adható.

Az AMIVIT nagy hatékonysága egy speciális gyártási technológiának köszönhető, ahol a hatóanyagokat boncolás védi a gyomorban és az emésztőrendszerben a lebomlástól. Ez a védőbevonat fokozatosan lebomlik mindaddig, amíg a hatóanyag teljes mértékben felszabadul a szervezetben, maximális hatékonyságában.

Ennek a technológiának jelentős előnye, hogy az oldatban egy speciális tartó- és szigetelő szivacsos mikrostruktúra jön létre, amely megakadályozza, hogy vitaminok tapadjanak a tápvízelosztó és ivókutak falaira. Ez kiküszöböli annak veszélyét, hogy a nemkívánatos organizmusok elszaporodjanak ezeken a maradványokon, és ezt követően elterjedjenek az összes állat számára biztosított vízelosztásban, amint az gyakran előfordul standard folyékony olajos vitaminformák használatakor.

Hozzávalók:

  • vitaminok
  • aminosavak
  • természetes anyagok
  • kezelt ivóvíz

Adagolás:

Háromszor hetente 10 ml adagolandó 1 liter itatóvízhez szükség szerinti ideig.

A készítmény minden BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg használható. Ezen termékek listája megtalálható alább az oldalon, de itt csak egy csomagolás található mindegyik termékből. A többi csomagolást megtalálja a megfelelő termék kategóriában.

Tárolás:

Tárolja száraz, hűvös helyen az eredeti lezárt konténerekben. Megnyitása után fokozatosan felhasználandó, a terméket hosszú ideig ne tárolja. Az időnként fellépő üledékképződés természetes jelenség és nem minőségi hiba. Használat előtt felrázandó.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról