BERLIN XXL fából készült tyúkól, 1900x670x1170 mm

Cikkszám: Kurnik_Berlin_XXL
Márka: AGROFORTEL
Hűségpontok: 2932

195,453 Ft 97,727 Ft 76,950 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 97,727 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

BERLIN XXL fából készült tyúkól, 1900x670x1170 mm

Tyúkól 5-6 tyúk tartásához, 1900 x 670 x 1170 mm-es méretekkel az AGROFORTEL-től. Ez egy kifutóval ellátott tyúkól, amely két ülőrúddal, két kültéri tojófészekkel és egy kihúzható horganyzott alomtálcával van felszerelve a könnyű tisztítás érdekében. A tyúkól fából készült, így stabil szerkezetet biztosít.A tyúkól méretei:

A teljes kifutóval ellátott tyúkól külső méretei 1900x670x1170 mm, amely akár 5-6 hagyományos tojótyúk számára is kényelmet biztosít.


A tyúkól kialakítása:
A tyúkól két ülőrúddal van felszerelve, ahol a tyúkok éjszakai pihenőhelyet kapnak. A tyúkólhoz tartozik még két külső tojófészek a tojásrakáshoz. A tojásgyűjtés nagyon egyszerű, mivel csak a fészek tetejét kell felnyitni. A fészek teteje egy fa rúddal rögzíthető nyitva.

A tyúkól karbantartása és tisztítása:
A tyúkól könnyű tisztítása érdekében értékelni fogja a kihúzható horganyzott alomtálcát. A kihúzható alomtálcának köszönhetően gond nélkül cserélheti az almot.

Hozzáférés a tyúkólhoz:
A ketrec három ajtóval van felszerelve. A nagyobb első ajtó a könnyű vízcserére, etetésre és a tyúkólba való könnyű bejutásra szolgál. A tyúkól oldalán egy kisebb tolóajtó található, amely lehetővé teszi, hogy a tyúkok könnyen kijussanak a kifutóból. A tolóajtóhoz egy fogantyú tartozik, így a kifutóba való belépés nélkül is kinyitható.
A kifutóba való bejutáshoz egy nagy, nyitható ajtó is rendelkezésre áll. Minden ajtó zárrendszerrel van ellátva a nagyobb biztonság érdekében.
A fém kültéri karámunkkal bővítheti a kifutót.

Kiegészítő felszerelés:
Vásárolhat kerekeket a legtöbb AGROFORTEL tyúkólhoz, így kényelmesen mozoghatható a kertben, és létrehozhat egy mobil tyúkólakat . Kerekeket találhat weboldalunkon a kapcsolódó termékek között vagy a "kerekek" kód alatt.

Műszaki paraméterek:
Anyaga: lucfenyő
Két ülőrúd
Kihúzható alomtálca
Méretek:   1900x670x1170 mm
Könnyen összeszerelhető , két csomagba csomagolva
Súly: 35 kg

Javaslataink:
A fából készült tyúkól körülbelül 35 kg súlyú. A tyúkól tetejét és a tojófészkeket a napfény elleni védelem érdekében aszfaltcsíkokkal fedik. A tyúkól nem szigetelt. Javasoljuk, hogy a tyúkólat az eső, a hó és a szélsőséges napsütés elleni védelem érdekében helyezzék egy fedett helyre. A fából készült tyúkól védő alapozóval van bevonva. Mint minden fa esetében, a védőbevonatot a hosszabb élettartam érdekében meg kell újítani. A tyúkólban a levegő keringését egy elülső tolóablak biztosítja.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról