KARNIVIT BAROMFI 500 ML

Cikkszám: karnivit_drubez_0,5L
Hűségpontok: 85

2,833 Ft 2,401 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 2,833 Ft

Nincs raktáron

A baromfi szaporodásának, nevelésének és fizikai erőnlétének támogatására
A KARNIVIT olyan anyagok speciális komplexét tartalmazza, amely jótékony hatással van a baromfi szaporodási folyamataira a Ön tenyészetében. Az aktív összetevők olyan formában vannak jelen a termékben, amely biztosítja mindegyiknek a maximális hatékonyságát.

A KARNIVIT a kakasoknál növeli az ivarsejtképződést, mert javítja az ejakulátum minőségét, főleg a spermiumonk mennyiségét és mozgékonyságát. A tyúkoknál elősegíti a megtermékenyülést és az embrió fejlődését. A csibék a terméknek köszönhetően nagyobb testtömeggel születnek, erősebb az immunrendszerük ami a jó egészségi állapotukon nyilvánul meg a növekedési időszakban.

A KARNIVIT alkalmazása fontos a csibék születése után, mert  így erősödik az immunrendszerük és ezáltal csökken az elhullás aránya.

A KARNIVIT javallt használni olyan esetekben is, ahol kívánatos növelni a vázizomzat növekedés, mint a haszonállatok esetében vagy a kiállításra illetve versenyekre szánt állatok esetében.

A termék nagy hatékonysága egy speciális gyártási technológiának köszönhető, amelynél az aktív hatóanyagok egy filmmel vannak bevonva így megvédve a lebomlástól a gyomorban és emésztőrendszerben. Ez a filmbevonat fokozatosan felszabadul, míg az aktív hatóanyagok teljesen fel nem szabadulnak a szervezetben. 

Fontos előnye ennek a technológiának, hogy az oldatban egy különleges szállító szivacsos mikroszerkezet van kialakítva, amely megakadályozza a vitaminok lerakódását az itatórendszer és az itatók falán. Így kiküszöbölve a nemkívánatos organizmusok elszaporodását és azok későbbi elterjedését az egész itatórendszerben az összes állatnak, ami gyakori a standard olajos folyékony vitaminok használatánál.

Összetétel:

  • L-karnitin
  • vitaminok
  • természetes anyagok
  • növényi kivonat
  • kezelt ivóvíz

Adagolás:

Naponta adagolandó 1 liter itatóvízbe 5-10 ml  mennyiségben szükség szerinti ideig (pl. párzási időszak). A vázizomzat gyorsabb növekedése érdekében a készítmény folytonosan adagolható.

A készítmény minden BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg használható. Ezen termékek listája megtalálható alább az oldalon, de itt csak egy csomagolás található mindegyik termékből. A többi csomagolást megtalálja a megfelelő termék kategóriában.

Tárolás:

Tárolja száraz, hűvös helyen az eredeti lezárt konténerekben. Megnyitása után fokozatosan felhasználandó, a terméket hosszú ideig ne tárolja. Az időnként fellépő üledékképződés természetes jelenség és nem minőségi hiba. Használat előtt felrázandó.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról