MINSK ökoműanyag tyúkól és libaól, 1370x730x830 mm

Cikkszám: Kurnik_Minsk
Márka: Albert Kerbl GmbH
Hűségpontok: 4105

156,362 Ft 136,817 Ft 107,730 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 136,817 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

MINSK ökoműanyag tyúkól és libaól, 1370x730x830 mm

Baromfiól 4-6 tyúk tartására, 137x73x83 cm-es méretekkel. Praktikus tyúkól, amely két ülőrúddal, két külső tojófészekkel és a könnyű tisztítás érdekében felnyitható tetővel van felszerelve. A környezetbarát módon újrahasznosított anyagból (60% műanyag és 40% fa) készült tyúkólra jellemző, hogy nem rozsdásodik, nem repedezik, nem penészedik és könnyen tisztítható.

A tyúkól méretei

A teljes tyúkól külső méretei 137x73x83 cm, így akár 6 hagyományos tojótyúk számára is kényelmet biztosít. Az első ajtó méretei: 41 x 23 cm, az oldalsó ajtó méretei: 34 x 26 cm (m x sz).Kurnik_barney_V


Tyúkól felszereltsége

A tyúkól két ülőrúddal van felszerelve a tyúkok éjszakai pihenéséhez. A tyúkólhoz két külső tojófészek is tartozik, amelyek a tyúkoknak elegendő helyet és pihenést biztosítanak a tojásrakáshoz. A tojások begyűjtése nagyon egyszerű lesz, mivel a tojófészkek tetejét csak fel kell emelni a tojások begyűjtéséhez. Csirketartó KERBL BARNEY 1 tyúknak

A tyúkól karbantartása, tisztítása

Az ÖKO műanyagból készült tyúkól nagyon könnyen karbantartható és tisztítható. Ezenkívül az anyag sima szerkezete biztosítja az ellenállást a különböző paraziták, tetvek és poloskák fertőzésével szemben. A tyúkól tisztítását megkönnyíti a zárószerkezettel ellátott, nyitható tető. 
Kurnik_barney_VI

Hozzáférés a tyúkólhoz

A könnyű hozzáférés érdekében a tyúkól két ajtóval van felszerelve. Az egyik, zárral ellátott ajtó a tyúkól elülső részén található, és a könnyű vízcserét, etetést és a tyúkólba való jó bejutást szolgálja. A tyúkól oldalán is van egy csuklós ajtó, hogy a tyúkok könnyen kijuthassanak a kertbe vagy a kifutóba. Ez az ajtó is zárral záródik, hogy a ragadozók ne tudják kinyitni. 
Kurin_pre_sliepky_barney I

A tyúkól anyaghasználati tulajdonságai

A környezetbarát módon újrahasznosított anyagból (60% műanyag, 40% fa) készült tyúkól kb. 35 kg súlyú, így nagy stabilitást biztosít. A tyúkól anyag jól szigetel, vízálló és karbantartásmentes. Az ÖKO műanyagból készült tyúkól minden évszakban UV- és időjárásálló. Az ÖKO műanyagot az jellemzi, hogy nem torzul, nem repedezik, nem penészedik és könnyen tisztítható.
Henhouse_Barney II

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról