BONNY fából készült tyúkól, 1810x650x1200mm

Cikkszám: Kurnik_Rhodos
Márka: Albert Kerbl GmbH
Hűségpontok: 4046

168,090 Ft 134,863 Ft 106,191 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 134,863 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

BONNY fából készült tyúkól, 1810x650x1200mm

Tyúkól 4-5 tyúk tenyésztésére, méretei 181x65x118 cm. Ez egy kifutóval ellátott tyúkól, amely két ülőrúddal, két külső tojófészekkel és a könnyű tisztítás érdekében kihúzható alomtálcával van felszerelve. A tyúkól fenyőfából készült, így stabil konstrukciót biztosít.

A tyúkól méretei

A teljes tyúkól és kifutó külső méretei 181 x 65 x 118 cm, a hozzá tartozó ház 67 x 56 cm-es, így akár 5 hagyományos tojótyúk számára is kényelmet biztosít.
Kurnik_bonny_I

Tyúkól felszerelése

A tyúkól két ülőróddal van felszerelve a tyúkok éjszakai pihenésére. A tyúkólhoz két külső tojófészek is tartozik, ahol a tyúkoknak elegendő helyük és pihenőjük lesz a tojásrakáshoz. A tojások begyűjtése nagyon egyszerű lesz, mivel a tojófészkek tetejét csak fel kell emelni a tojások begyűjtéséhez. 
Csirketartó KERBL BONNY tyúkok számára

A tyúkól karbantartása és tisztítása

A tyúkól takarításakor értékelni fogja a kihúzható alomtálcát. Ezzel a kihúzható alomtálcával néhány perc alatt könnyedén kicserélheti az almot.

Hozzáférés a tyúkólhoz

A tyúkól három ajtóval van felszerelve. A nagyobb első ajtó a könnyű vízcserére, etetésre és a tyúkólba való könnyű bejutásra szolgál. Oldalán a tyúkól egy kisebb tolóajtóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a tyúkok számára, hogy könnyen elhagyják a kifutót. A kifutóba való bejutáshoz szintén van egy nagy tolóajtó. Minden ajtó zárrendszerrel védett a nagyobb biztonság érdekében.
Kurnik_bonny_III

A tyúkól anyagának tulajdonságai

A tyúkól kiváló minőségű fenyőfából készült, súlya kb. 35 kg, így biztosítva a stabilitást. A tyúktető és a tojófészkek a napfénytől való védelem érdekében aszfalttal vannak borítva. A tyúkól nem szigetelt. A talajon a szerkezetet fémkeret védi, hogy a nedvesség ne tudjon behatolni a fába. Ennek ellenére javasoljuk, hogy a tyúkólat az eső, a hó és a szélsőséges napsütés elleni védelem érdekében helyezzük egy fedett helyre. A fából készült tyúkólat védő alapozóval kezeljük. Mint minden fa esetében, a védőbevonatot a hosszabb élettartam érdekében meg kell újítani. A tyúkólban a levegő keringését egy elülső tolóablak biztosítja.  
Kurnik_bonny_IV

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról