ACARITEC POR KONCENTRÁTUM szilícium-dioxid tyúktetvek irtására 1kg

Cikkszám: 829112
Márka: MIKROP ČEBÍN a.s.
Hűségpontok: 193

7,623 Ft 6,445 Ft 5,075 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 6,445 Ft

Nincs raktáron

ACARITEC POR KONCENTRÁTUM szilícium-dioxid tyúktetvek irtására 1kg

Nagyon hatékony BIO készítmény a tyúktetvek irtására tyúkoknál , atkák baromfitollakban - kullancsok, bolhák, minden és egyéb csúszó-mászó rovarok - hangyák, halak, poloskák stb. területen , azonnali hatással (360 percen belül), hosszú távú hatás eső után is, biogazdálkodások számára is alkalmas, hatóanyag szilícium-dioxid amorf - kovaföld


Célszervezet

Az atkák – különösen a tyúktetvekk, az úgynevezett csirkeatkák (Dermanyssus gallinae) – elpusztítására , valamint a tollakban, kullancsok, bolhák, tetvek és csúszó-mászó rovarok és élősködők – például hangyák, házipintyek, dohánymolyok, lisztmolyok – rizsszúnyogok és mások elleni védekezésre.


Alkalmazási területek

A terméket például tyúkólokban, galambházakban, tanyákon (kerti és háztartási) , baromfitelepeken használják, de istállókban (ló, szarvasmarha, sertés), háztartásokban vagy szállodákban is használható . Alkalmas minden olyan felületre , ahol paraziták fordulnak elő, mint például padlók, beleértve az összes rést, falakat és mennyezeteket, ketreceket, ülőrudakat, kültéri tyúkólakat, de például trágyagödröket is. A készítmény nem alkalmazható állatokon, takarmányon, beleértve az etetőket és itatókat is. Javasoljuk, hogy a terméket állatokon alkalmazható  termékkel kombinálja.


Kiszerelés

A készítményt 1000 grammos kiszerelésben , porkoncentrátum formájában szállítjuk, amely azonnali felhasználásra kész diszperziós-száraz felhordás formájában , vagy lehetséges a készítmény hígítása és az oldat bevonat formájában történő felhordása. vagy permetezés. Az Ön igényeitől függően kiválaszthatja, hogy melyik formában alkalmazza, és ha szükséges, mekkora mennyiségre van szüksége a termékből. 

Felhasználás diszperzió formájában - kb.30-50g/1m2
Felhasználás gát formájában - kb. 5-10g/1m (2 mm magas és 0,5-2 cm szélesség)
Felhasználás szórással, bevonattal - kb.50-100ml oldat 1m2-enként

Példa a spray-forma megoldására : 50-100 m2 kezeléséhez 1000 g SCHOPF EKTOSOL FOSSIL PUDER KONCENTRÁT 5 liter vízzel kell összekevernie.


Alkalmazás

A termék lakott istállókban is használható, csak takarja be az összes nem kezelendő felületet. Ezután alkalmazza a terméket az Önnek megfelelő módszerrel. 5-8 nap elteltével ajánlatos az egész folyamatot megismételni.

Diszperziós és védőanyag formájában: A porkoncentrátumot például kézzel, védőkesztyűben vagy spatula segítségével kell felvinni .

Permetezéssel: A kevert oldatot például nagynyomású tisztítóval vagy háti permetezővel hordjuk fel .

Bevonat formájában: A kevert oldatot pl. lapos ecsettel hordjuk fel .


Hatékonyság

Az atkák és csúszó-mászó rovarok irtására szolgáló készítmény szinte azonnali hatást fejt ki az alkalmazás után (360 percen belül). A termék érintkezéskor hat, és megbontja a rovar testének védő felületi rétegét, amely ezt követően a kiszáradás következtében elhal. A termék magas páratartalom mellett is megbízhatóan működik. Például, ha csapadék után a szabadban használjuk, a termék feloldódik, de miután ismét kiszárad, ismét kis kristályok képződnek a termékből. A termék így ismét ugyanúgy működik, azaz eső után sem veszíti el hatását. Ha szükséges , az alkalmazott oldatot vízzel és mosószerrel eltávolíthatjuk .


Eladói ajánlások

FIGYELEM! A készítmény nem alkalmazható állatokon és takarmányon, beleértve az etetőket és itatókat is! Javasoljuk, hogy a terméket állatokon alkalmazható termékkel kombinálja. 

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról