ACIDOMID baromfi 9 liter - BIG BOX

Cikkszám: acidomid_drubez_9L
Hűségpontok: 551

18,353 Ft 14,451 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 18,353 Ft

Nincs raktáron

A terméket már nem gyártják.

Hatékonyan gátolja a patogén baktériumok, gombák és kokcidiák szaporodását.
Az ACIDOMID® egy modern koncepció csúcsterméke, amely nem csak a kórokozó baktériumok szaporodása ellen hat, hanem nagyon jól elnyomja az intracelluláris paraziták, például a kokcidiák fejlődését és szaporodását is. Az ACIDOMID® azonban nem gyógyszer, és nem tartalmaz kokcidiosztatikumokat, tehát nem rakódik le a szervezetben. Ezenkívül nincs lejárati ideje.

Az ACIDOMID® tartalmazza az emésztés szempontjából összes fontos szerves savat. A szerves savak savanyítják a takarmányvizet, hatékonyan konzerválják és stabilizálják azt. Ezáltal jelentősen csökken a kórokozó baktériumok és gombák nemkívánatos szaporodása a tápvízben, az ivókutakban és az ellátó vízelosztókban. A szerves savak könnyen emészthetők, és energiaforrásként is felhasználhatók a szervezetben. A szerves savak csökkentik az emésztőrendszeri problémákat és javítják a fehérje emészthetőségét.

A természetes anyagoknak köszönhetően az ACIDOMID® csökkenti az intracelluláris paraziták, például a kokcidiák szaporodását. A maximális hatás érdekében azonban szükséges folyamatosan az itatóvízbe adagolni, amikor azt cseréljük.

Aa ACIDOMID® a maga nemében egyedülálló termék a piacon: kiegyensúlyozott mértékben elektrolitikus anyagokat is tartalmaz, amelyek serkentik a termék aktív összetevőinek hatását. Az elektrolitok gyorsítják az aktív anyagoknak a sejtbe való hatékonyabb átjutását a sejtfalon keresztül.

Összetétel:

  • Ásványi sók, elektrolitok
  • hangyasav, propionsav, tejsav, ecetsav, citromsav, ...
  • vitaminok
  • növényi kivonat
  • kezelt ivóvíz

Adagolás:

Egész évben adagolandó 1 liter itatóvízhez 10 ml mennyiségben. Az első 2-3 nap ajánlott a teljes adag felét adni (0,5 % tehát 1 liter itatóvízhez 5 ml-t).

A készítmény minden BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg használható. Ezen termékek listája megtalálható alább az oldalon, de itt csak egy csomagolás található mindegyik termékből. A többi csomagolást megtalálja a megfelelő termék kategóriában.

Tárolás:

Tárolja száraz, hűvös helyen az eredeti lezárt csomagolásban. Felbontása után fokozatosan felhasználandó, a terméket ne tárolja hosszú ideig . Az időnként fellépő üledékképződés természetes jelenség és nem minőségi hiba.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról