Agita 10 WG legyek ellen, 400 g

Cikkszám: SE-1302b
Hűségpontok: 474

17,164 Ft 15,814 Ft 12,452 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 15,814 Ft

Raktáron

Az Agita legyek ellen kifejlett legyek irtására alkalmas rovarirtó készítmény, hatóanyaga tiametoxam, attraktánsa Muscamone. Nagyon alkalmas más készítménnyel váltakozva, ami kiküszöböli az esetleges rezisztencia problémáját.

Festék alkalmazása: Keverjen el 250 g készítményt 200 ml langyos vízzel. A kapott pasztát ecsettel kell felhordani azokra a helyekre, ahol gyakran legyek találhatók. A pasztát a teljes felület kb. 2,5%-ának megfelelő területre csíkokban hordjuk fel. Ez a mennyiség kb.200-300 m2 fal kezelésére elegendő.

Alkalmazás permetezéssel: 500 g terméket keverjen össze 4 liter langyos vízzel. Permetezze be a terület kb. 30%-át. Ez a mennyiség kb. 200-300 m2 terület kezelésére elegendő.


Kiszerelés: 400 g, tégelyben.


Megjegyzés: Minden rovarölő szer ún. rezisztenciát, azaz a legyek ellenállását a hatóanyaggal szemben. Az Agita évek óta minden bizonnyal a legyek ellen Európában leggyakrabban használt rovarölő szer. A gazdaságok túlnyomó többsége még mindig többször használja az évek során anélkül, hogy a rezisztencia jelei mutatkoznának. Ennek ellenére előfordulhat, hogy bizonyos esetekben megfigyelhető ez a jelenség, és nem marad más választás, mint egy bizonyos időre lecserélni a rovarölő szert.


Figyelem! Az Agita 10 WG nem hatásos a vérszívó istállólégy ellen.Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról