A NAGY RENDELÉS MENNYISÉG TEKINTETÉBEN A KISTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDŐJE 3-5 NAP. NAGYTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA (tyúkházak, kifutók stb.) 2-3 NAP.

Agita 10 WG legyek ellen, 400 g

Cikkszám: SE-1302b
Hűségpontok: 484

16,137 Ft 12,706 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 16,137 Ft

Raktáron

Az Agita legyek ellen kifejlett legyek irtására alkalmas rovarirtó készítmény, hatóanyaga tiametoxam, attraktánsa Muscamone. Nagyon alkalmas más készítménnyel váltakozva, ami kiküszöböli az esetleges rezisztencia problémáját.

Festék alkalmazása: Keverjen el 250 g készítményt 200 ml langyos vízzel. A kapott pasztát ecsettel kell felhordani azokra a helyekre, ahol gyakran legyek találhatók. A pasztát a teljes felület kb. 2,5%-ának megfelelő területre csíkokban hordjuk fel. Ez a mennyiség kb.200-300 m2 fal kezelésére elegendő.

Alkalmazás permetezéssel:500 g készítményt 4 liter langyos vízzel elkeverünk. A terület körülbelül 30%-a permetezett. A mennyiség kb.200-300 m2-re elegendő


Csomagolás: 400 g, üveg.


jegyzet: Minden rovarirtó szerrel szemben úgynevezett rezisztencia lép fel, vagyis a legyek rezisztenciája a hatékony vegyszerrel szemben. Az Agita minden bizonnyal évek óta a leggyakrabban használt rovarirtó szer Európában. A gazdaságok túlnyomó többsége még mindig évekig ismételten használja, az ellenállás jelei nélkül. Ennek ellenére előfordulhat, hogy bizonyos esetekben megfigyelheti ezt a jelenséget, és csak egy bizonyos ideig cserélni kell a rovarölő szert.


Figyelem! Az Agita 10 WG nem hatásos a vérszívó istállólégy ellen.Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról