AGROFORTEL A816 Riasztó vakondok, kígyók és pockok ellen

Cikkszám: AN-A816
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 235

14,522 Ft 7,818 Ft 6,156 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 7,818 Ft

Nincs raktáron

AGROFORTEL A816 Riasztó vakondok, kígyók és pockok ellen

Ultrahangos és vibrációs állatriasztó vakondok, kígyók, cickányok, pocok és egerek elriasztására, biztonságos ember és háziállat számára. Kültéri használatra, tartós vízálló burkolattal ellátva. Vakondok, kígyók és pocok riasztója 400 - 1000 kHz hangfrekvenciájú, automatikus frekvenciaváltással, 1500 m2-ig terjedő hatótávolsággal, 1 x AA elemmel működik, riasztó mérete 38 x 15 cm.

Milyen kártevőket taszít el a riasztó?

Innovatív technológiájának köszönhetően ez a riasztó alkalmas vakondok, kígyók, pocok, cickányok és egerek elriasztására.

Plašič krtků, hadů, hrabošů

A riasztó felhasználási területei

A vakondok, kígyók, pocok és más rágcsálók riasztója hatékony védelmet nyújt kertje, szántóföldje, parkja vagy más kültéri terek számára. Ez a riasztó 100%-ban tartós vízálló burkolattal van felszerelve, így egyike azon keveseknek, amelyeket az év 365 napján használhat, esőben, szélben vagy hóban.

Használat módja

Válassza ki azt a helyet, amelyet meg kell védenie a nemkívánatos látogatóktól, és helyezze az elriasztót függőlegesen a talajba, körülbelül 20 cm mélyen. Javasoljuk, hogy a riasztót a kert sarkaiba helyezze, ideális esetben nedves agyagos talajba, amely jobban továbbítja a kibocsátott jeleket. Az ultrahangos és vibrációs vakondriasztó egy egyszerű gombnyomással bekapcsolható. A készülék kikapcsolásához nem kell az egész riasztót eltávolítani a földről, mint más termékek esetében, hanem ismét csak a gomb megnyomásával lehet kikapcsolni. A nagy hatás érdekében azonban azt javasoljuk, hogy a riasztó több hónapig folyamatosan működésben legyen. Az elriasztó így olyan körülményeket teremt a környezetben, hogy a vakondok, kígyók és rágcsálók egy másik, nyugodtabb helyet találjanak.

Hogyan működik a riasztó

A készülék 300 kHz-től 1000 kHz-ig terjedő tartományban ultrahangjelet generál rövid távú átszúró rezgéssel kombinálva. A legtöbb föld alatt élő állatnak gyenge a látása, de a természet nagyon erős hallást és érzékenységet fejlesztett ki a föld rezgéseire. Ezek a rezgések és hangok ezért nagyon kellemetlenek a vakondok, kígyók és rágcsálók számára, és folyamatosan fenyegetve érzik magukat ezek a földben élő állatok. Az állatok a legnagyobb éberséggel élnek állandó stresszben, és végül úgy döntenek, hogy működési helyüket valami békésebbre cserélik. A riasztószer megelőzésként is használható - a vakondok, kígyók, pocok és más rágcsálók már a kezdetektől elkerülik, hogy megtelepedjenek ezen a helyen, ahol nem érzik magukat biztonságban. A vakond-, kígyó- és rágcsálóriasztó úgy van beállítva, hogy 20-40 másodpercenként véletlenszerű sorrendben rezegjen, és különböző intenzitású hangokat adjon ki. A jelzések sorrendjét ezért nem lehet előre megjósolni a riasztónak, ezért az állatok nem tudják megszokni ezeket az ingereket és visszatérni. A vakondok, kígyók és rágcsálók riasztója akár 1500 m2 területet is képes megvédeni.

Biztonság

Az elektronikus riasztó ultrahangos jeleket és rezgéseket bocsát ki, amelyek teljesen biztonságosak az emberi fül számára. Ellentétben a mérgek vagy más vegyszerek használatával, a riasztó használata nem mérgező mind a gyermekek, sem a háziállatok számára.


Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról