AGROFORTEL AGH1 Rovarszálló

Cikkszám: hotel_1
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 317

10,554 Ft 8,310 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 10,554 Ft

Raktáron

Ez a gyönyörű szálloda tágas és védett szállást kínál az olyan rovaroknak, mint a vadméhek, katicabogarak és pillangók. A szálloda fészkelőhelyként és a hidegebb évszakokban nyugodt téli álmot alvó helyként szolgál.

A rovarhotelek elhelyezése előnyös az emberek, az állatok és a természet számára, mivel egy megfelelően elhelyezett rovarhotel jótékony és természetes kártevőirtókat vonz a kertbe. A rovarhotel a kertben is igazi látványosságot jelent szép zöld dizájnjának köszönhetően.

A rovar- és poloskahotel egész évben használható. Célszerű a szállodát déli fekvéssel elhelyezni, hogy minél több napfényt kapjon, és védve legyen az esőtől és a széltől.

Ezenkívül a szállodát magasan (kb. 50 cm-rel a föld felett) és ideális esetben virágzó növények közelében kell elhelyezni. A telepítés után a szálloda helyét nem szabad megváltoztatni.

A szálloda fenyőfából készült, és 285 x 95 x 400 mm-es méretekkel rendelkezik. Különböző természetes anyagokból, például bambuszból, fenyőtobozból és fából készült töltelékkel rendelkezik. A szálloda egy baldachinnal is fel van szerelve, amely megvédi a dobozt az esőtől, így kevesebb nedvesség tud behatolni a fába.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról