Alba legyek ellen, 500 ml

Cikkszám: SE-1302c
Hűségpontok: 723

24,084 Ft 18,964 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 24,084 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Az Alba egy ehető és érintkező hatású rovarölő szer az állattenyésztési létesítményekben (sertésólakban, tehénistállókban, baromfitelepeken) és más olyan helyeken, ahol gyakran előfordulnak legyek.  A légyirtó spray kiváló, azonnali hatású, és 6-8 hétig tart. Vonzóanyagának köszönhetően nagyon vonzó az állattenyésztés- és a házi légy számára.


Az Alba légyriasztó hatóköre és használata:
Az Alba egy olyan bevonat és permetezőszer, amelyet helyenként alkalmaznak falakon, oszlopokon, ablakpárkányokon stb. A terméket olyan helyeken kell alkalmazni, ahol a legyek általában megpihennek. Amint megjelennek az első legyek, el kell indítani az alkalmazást. A legjobb hatás elérése érdekében célszerű a terméket egyenletesen felvinni a tárgy minél több területére. Egy 200 m2-es istállóhoz 500 ml Alba szükséges.


1. FESTÉSSEL VALÓ ALKALMAZÁS 
Az Alba felhordásának legegyszerűbb módja a festés. A bevonat magasabb termékkoncentrációt és ennek köszönhetően a legjobb hatékonyságot éri el. A kenhető pasztát hígítatlan állapotban ecsettel hordjuk fel a lehető legtöbb kisebb területre (200 m2-enként az istálló területén kb. 60 db 10 x 30 cm-es csík) falakra, dobozok közötti válaszfalakra, karókra, kerítésekre, tejcsatornák stb., az állatok közelében (de a hatókörükön kívül). A terméket lehetőleg ott alkalmazza, ahol a legyek a legtöbbet tartózkodnak. Ügyelni kell arra, hogy a terméket koncentrált formában tiszta és nem nedvszívó felületre vigye fel. Ne alkalmazza piszkos vagy frissen meszelt falakra. Azokban az istállókban, ahol nincs elegendő felhordási lehetőség, vagy ahol az aljzat enyhe elszíneződése nem tolerálható, ajánlott kb. 60 festett és legkevésbé nedvszívó karton vagy hasonló anyag (kb. 20 x 15 cm méretű) csík fölé akasztani. az állatok közelében lévő dobozok (de hatókörükön kívül is).


1. PERMETEZÉSSEL VALÓ ALKALMAZÁS 
A termék másik alkalmazási lehetősége a permetezés. Ebből a célból 500 ml Alba-t 1 L vízhez kell keverni az épület 200 m2 -es területére, és egy hátizsákos vagy kézi permetezőgép segítségével, alacsony nyomáson, egyenletesen, a festéshez hasonlóan, az épület minél több területére kell permetezni.FIGYELMEZTETÉS
Lehetőség szerint az épületben lévő állatok közelében alkalmazza az Alba terméket. Az állatok az istállóban maradhatnak az alkalmazás során. Ügyelni kell azonban arra, hogy az állatok ne kerüljenek a kijuttatott anyag közelébe, ill nem nyalhatja meg. Kerülje az állatok permetezését, valamint a túladagolást, de különösen az aluladagolást. A vízzel elkevert készítményt (permetezéskor) az elkészítés napján fel kell használni. Ne hordja fel szennyezett, nagyon porózus és nedvszívó, nedves falakra vagy frissen meszelt falakra. Szükség esetén ismételje meg a kezelést; magas por esetén erre rövidebb időközönként van szükség. Felhordás után a kezelt falak enyhe elszíneződése léphet fel. Használat után alaposan tisztítsa meg a permetezőt; például Agro Clean®. Permetezzen öblítővizet az előzőleg kezelt területre.


Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról