AGROFORTEL Szilikagél MACSAKALOM - 15 liter

Cikkszám: 8594203801936
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 176

8,997 Ft 5,864 Ft 4,617 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 5,864 Ft

Raktáron

Szilikát alom - macskaalom macskáknak a cseh AGROFORTEL márkától egy nagyon jó nedvszívó és pormentes alom macska WC-hez . A szilikát alom azonnal és teljesen felszívja a vizeletet és kiszárítja a szilárd ürüléket , ezáltal azonnal megállítja a baktériumok szaporodását. Szárazon és szagmentesen tartja a WC-t.

  • pormentes szilikagél alom
  • szemcséi magába szívja a szagokat 
  • megakadályozza a baktériumok szaporodását
  • szárazon és tisztán tartja a macska WC-jét
  • állatorvosi bizonyítvánnyal igazolt egészségi állapot
  • kiszerelés: 6,68 KG = 15 liter


Az alom felhasználása:

1. Öntsön almot egy száraz és tiszta WC-be 3-5 cm-es rétegben.
2. Rendszeresen távolítsa el a szilárd szennyeződéseket, és keverje össze az almot, hogy a friss kristályok egyenletesen terüljenek el.
3. Körülbelül 4 hét elteltével dobja ki a használt almot, és tegyen új almot a mosott és száraz WC-be.

Javaslat: Ha két vagy több macskája van, akkor nem javasolt az alomréteg növelése, hanem az alom gyakrabban történő cseréje.
Ne dobjon használt szemetet a WC-csészébe. Az alommal való érintkezés után mindig mosson kezet.
Tárolja az almot az eredeti csomagolásban, száraz helyen, élelmiszerektől távol.

A macska igényeivel kapcsolatos kényelem és higiénia növelése érdekében a következőket javasoljuk:

Mindig a gyártó által javasolt alommagasságot használja. Folyamatosan távolítsa el az ürüléket, ahányszor az idő engedi. A megfelelő trágyalapát kiválasztása, a WC teljes tartalmához, majd a zacskók cseréje megkönnyíti a dolgát.

Továbbá mindig tegyünk egy szőnyeget a WC elé, mert felfogja az almot a macska mancsáról, és korlátozza annak széthordását a helyiségben.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő almot?

A macskák és házi kedvencek számára sokféle alom közül lehet választani. Természetes kő, szilikát, fás, pép, csomósodó vagy nem csomósodó alom.

A bentonit alom természetes eredetű, klasszikus kőalom. Kapható csomósodó vagy nem csomósodó változatban. Az alom csomósodásához előnyös, ha csak az alom szennyezett részét távolítjuk el a macska WC-jéből, ketrecéből vagy terráriumából. Így az alom hosszabb ideig tart. A nem csomósodó alom egy kicsit olcsóbb, de mivel a WC teljes térfogatát gyakrabban kell cserélni, így a végén drágább.

A szilikát alom szemcsékből készül, amelyek tökéletesen elnyelik a szagokat és a vizeletet, pormentesek és megakadályozzák a baktériumok és a penész kialakulását. Az ilyen almok árkategóriája valamivel magasabb, mint a klasszikus bentonit almoké. Néhány macska azonban elutasíthatja ezt az almot. Kínálatunkból Catwill szilikát almot tudunk ajánlani.
A fa almok ökológiai, nem csomósodó vagy csomósodó almok, amelyek előnye, hogy a WC-n lehúzhatók. Könnyedsége miatt könnyebben kihordható a macska wc-ből. Egyes macskák elutasíthatják ezt az almot. A fa alom ideális háziállatok, például rágcsálók vagy egzotikus madarak számára.
A cellulóz alom újrahasznosított anyagból készült ökológiai alom, amely nem károsítja a környezetet. Tökéletesen felszívják a nedvességet és elnyelik a szagokat, megakadályozzák a baktériumok és a penészképződést, hosszú ideig tartanak és nem illatosíthatók. Könnyedsége miatt könnyen kihordható a macska wc-ből. Egyes macskák elutasíthatják ezt az almot.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról