Almot macskáknak szilikagél CAT LITTER

Cikkszám: 8594203801936
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 267

8,885 Ft 6,996 Ft áfa nélkül

Raktáron

Szilikát alom - macskaalom macskáknak egy nagyon nedvszívó és pormentes alom macska WC-k számára . A szilikát alom azonnal és teljesen felszívja a vizeletet és kiszárítja a szilárd ürüléket, ezáltal azonnal megállítja a baktériumok szaporodását. Szárazon és szagmentesen tartja a WC-t.

  • pormentes szilikagél ágynemű

  • felszívja a szagokat szemcsékké

  • megakadályozza a baktériumok szaporodását

  • szárazon és tisztán tartja a macska WC-jét

  • állatorvosi bizonyítvánnyal igazolt egészségi állapot

  • kiszerelés: 6,68 KG = 15 liter

Az alom felhasználása:

1. Öntsön almot egy száraz és tiszta WC-be 3-5 cm-es rétegben.
2. Rendszeresen távolítsa el a szilárd szélsőségeket, és keverje össze az almot, hogy a friss kristályok egyenletesen oszlanak el.
3. Körülbelül 4 hét elteltével dobja ki a használt almot, és tegyen új almot a mosott és száraz WC-be.

Javaslat: Ha két vagy több macskája van, akkor nem javasolt az alomréteg növelése, hanem az alom gyakrabban történő cseréje.
Ne dobja a használt szemetet a WC-csészébe . Az alommal való érintkezés után mindig mosson kezet.
Tárolja a tölteléket az eredeti csomagolásban, száraz helyen, élelmiszerektől távol.


A macska igényeivel kapcsolatos kényelem és higiénia növelése érdekében a következőket javasoljuk:

Mindig a gyártó által javasolt alommagasságot használja. Folyamatosan távolítsa el az ürüléket, ahányszor az idő engedi. A megfelelő trágyakanál kiválasztása, a WC teljes tartalmának, majd a zacskók cseréje megkönnyíti munkáját.

Továbbá mindig tegyen egy szőnyeget a WC elé, mert az elkapja az almot a macska mancsától, és korlátozza annak eloszlását a helyiségben.

És tudtad, hogy a macskaalom még szagot is érez? Néhány bentonit macskaalom illatosító komponenst tartalmaz, vagy javasoljuk, hogy adjon hozzá dezodort , amelyet saját ízlése szerint adagolhat.


Hogyan válasszuk ki a megfelelő ágyneműt?

A macskák és házi kedvencek számára sokféle alom közül lehet választani. Természetes kő, szilikát, fás, pép, csomós vagy nem csomósodó ágynemű.


A bentonit ágynemű természetes eredetű, klasszikus kőágynemű. Kapható csomós vagy nem csomósodó változatban . Az alom csomósodásához előnyös, ha csak az alom szennyezett részét távolítjuk el a macska WC-jéből, ketrecéből vagy terráriumából. Így az ágynemű hosszabb ideig tart. A nem csomósodó alom egy kicsit olcsóbb, de mivel a WC teljes térfogatát gyakrabban kell cserélni, végül drágább.


A szilikát alom szemcsékből készül, amelyek tökéletesen elnyelik a szagokat és a vizeletet, pormentesek és megakadályozzák a baktériumok és a penész kialakulását. Az ilyen almok árkategóriája valamivel magasabb, mint a klasszikus bentonit almoké. Néhány macska azonban elutasíthatja ezt az almot. Kínálatunkból Catwill szilikát almot tudunk ajánlani.


A fa almok ökológiai, nem csomósodó vagy csomósodó almok, amelyek előnye, hogy a WC-n lehúzhatók. Mert könnyedsége miatt könnyebben kiteríthető a macska wc-ből. Egyes macskák elutasíthatják ezt az almot. A fa ágynemű ideális házi kedvencek, például rágcsálók vagy egzotikus madarak számára.


A cellulóz ágynemű újrahasznosított anyagból készült ökológiai ágynemű, amely nem károsítja a környezetet. Tökéletesen felszívják a nedvességet és elnyelik a szagokat, megakadályozzák a baktériumok és a penészképződést, hosszú ideig tartanak és nem illatosíthatók. Mert könnyedsége miatt könnyen kiteríthető a macska wc-ből. Egyes macskák elutasíthatják ezt az almot. Nagyon jó minőségű termékek

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról