Automata digitális keltető YZ-112. 112 tojáshoz.

Cikkszám: YZ-112
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 1938

64,596 Ft 50,863 Ft áfa nélkül

Raktáron lesz: 06.30.

Ingyenes szállítás

Bemutatunk Önnek egy okos keltetőt 112 nagy tojás (20-40 mm) számára. Ez egy teljesen automata keltető és inkubátor. A keltetőben a tojásokat kétóránként megforgatják. A gombok segítségével egyszerűen beállíthatja azt a hőmérsékletet, amelyet a keltető tart az Ön számára. A kijelzőn nyomon követhető a keltető hőmérséklete, a páratartalom a keltetőben és a keltető bekapcsolása óta eltelt napok száma. A keltető kapacitása 112 nagy tojás. Ha liba- vagy kacsatojást szeretne kikeltetni, azt is kikelheti, de a legtöbb esetben egyenként kell rakni. Akár egy emeleten is alkalmas a kikeltetés. A keltetőt a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, és elégedetlenség esetén teljes visszatérítést vállalunk. A keltető a többi keltetőtől eltérően egy digitális kijelzővel rendelkezik °C-ban. A (+) és (-) gombok megnyomásával a hőmérséklet 20°C és 40°C között állítható be 0,1°C-os lépésekben.

A tojásokat kétóránként automatikusan megfordítják. A keltetés vége előtt 3 nappal a műanyag tartók eltávolíthatók, és a tojásokat műanyag szőnyegre helyezhetjük a további keltetéshez. A keltető tehát remekül működik újrakeltetőként is.

A keltetőre 24 hónapos teljes körű garanciát vállalunk. Teljes körű garanciális és garancián túli szervizt biztosítunk. A keltető minden CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyar használati útmutatót a csomag tartalmazza. A kézikönyv tanácsokat, tippeket és trükköket is tartalmaz.

Vásárlóinknak ingyenes telefonos tanácsadást is nyújtunk (+3616900455).

Teljesítmény100 W
Feszültség220 V
Frekvencia50/60 Hz
Kapacitás112 tojás
Méretek71x40x30.6 cm

A keltetőgéphez tartozik egy kézikönyv az összeszereléshez és az üzembe helyezéshez. A biztonságos szállítás érdekében egyes alkatrészeket külön vannak egymástól - az összeszerelés nem vesz igénybe 5 percet sem.


Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdéstKapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról