Automata digitális keltető YZ-112. 112 tojáshoz.

Cikkszám: YZ-112
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 1550

64,596 Ft 51,674 Ft 40,688 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 51,674 Ft

Raktáron

Bemutatunk Önnek egy intelligens keltetőt 112 nagy tojás (20-40 mm) számára. Ez egy teljesen automata keltető és inkubátor. A keltetőben a tojásokat kétóránként megforgatja. A gombok segítségével egyszerűen beállíthatja azt a hőmérsékletet, amelyet a keltető tart. A kijelzőn nyomon követhető a keltető hőmérséklete, a páratartalom a keltetőben és a keltető bekapcsolása óta eltelt napok száma . A keltető kapacitása 112 nagy tojás. Ha liba- vagy kacsatojást szeretnénk kikeltetni, azt is kikelhetjük, de a legtöbb esetben külön külön kell őket keltetni. Akár egy emeleten is kikelési lehetőség.
A keltetőt a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti , és elégedetlenség esetén teljes visszatérítést vállalunk .
A keltető a többi keltetőtől eltérően egy digitális kijelzővel rendelkezik °C-ban. A hőmérséklet 20°C és 40°C között 0,1°C-os lépésekben állítható be a (+) és (-) gombok megnyomásával.
A tojásokat kétóránként automatikusan megfordítja.
A keltetés vége előtt 3 nappal a műanyag tartók eltávolíthatók, és a tojásokat műanyag aljra helyezhetjük a további keltetéshez. A keltető tehát remekül működik végkeltetőként is.
A keltetőre 24 hónapos teljes körű garanciát vállalunk. Teljes körű garanciális és garancián túli szervizt biztosítunk. A keltető minden CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyar használati útmutatót a csomag tartalmazza. A kézikönyv tanácsokat, tippeket és trükköket is tartalmaz.
A keltetéssel kapcsolatos INGYENES telefonos konzultációt is biztosítunk ügyfeleink számára (+36 180 89 565).

Teljesítmény 100W
Energiafelhasználás 220 V
Frekvencia 50/60 Hz
Kapacitás 112 tojás
Méretek 71x40x30,6 cm

A keltetőgéphez tartozik egy kézikönyv az összeszereléshez és az üzembe helyezéshez. A biztonságos szállítás érdekében egyes alkatrészeket elválasztanak egymástól - az összeszerelés nem vesz igénybe 5 percet sem.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdéstKapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról