YZ42S automata digitális keltető LED tojástartókkal. 42 tojáshoz.

Cikkszám: YZ32S
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 1793

59,750 Ft 47,047 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 59,750 Ft

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás

Bemutatjuk az YZ42S intelligens keltetőt. Ez egy teljesen automata keltető és inkubátor. A keltetőben a tojásokat kétóránként megforgatja. A gombok segítségével egyszerűen beállíthatja azt a hőmérsékletet, amelyet a keltető tart. A kijelzőn nyomon követhető a keltető hőmérséklete, a páratartalom a keltetőben és a keltető bekapcsolása óta eltelt napok száma . A keltetőt rendkívül csendes működés jellemzi.

A tojástartók valóban egyediek. Mindegyik tojástartó tartalmaz egy LED-et , aminek köszönhetően az összes tojást egyszerre átvilágíthatja anélkül, hogy ki kellene vennie őket a keltetőből. Az utolsó három napra vegye ki a tojástartókat a keltetőből, és helyezze a tojásokat a keltető aljára. A keltető ezután végkeltetőként is szolgál.
A keltetőrendszer lehetővé teszi a hőmérő különböző tűréseinek beállítását is (kalibrálás). A keltető intelligens hangriasztóval rendelkezik , amely figyelmeztet, ha a páratartalom a beállított határérték alá csökken, vagy ha a hőmérséklet alacsony vagy magas. A keltető kapacitása 42 tojás.

A keltetőt a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti , és elégedetlenség esetén teljes visszatérítést vállalunk.

A keltető a többi keltetőtől eltérően egy digitális kijelzővel rendelkezik °C-ban. A hőmérséklet 20°C és 40°C között 0,1°C-os lépésekben állítható be a (+) és (-) gombok megnyomásával.
Az átlátszó plexi lehetővé teszi a keltető teljes ellenőrzését.
3 nappal a keltetés vége előtt a műanyag tartókat eltávolíthatjuk, és a tojásokat műanyag szőnyegre helyezhetjük a további keltetéshez. A keltető tehát remekül működik végkeltetőként is.  
A vizet kívülről adagoljuk a keltetőbe - ez nem zavarja a keltető mikroklímáját. Praktikus adagolót szállítunk a keltetővel.
A keltetőre 24 hónapos teljes körű garanciát vállalunk. Teljes körű garanciális és garancián túli szervizt biztosítunk. A keltető minden CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyar használati útmutatót a csomag tartalmazza. Az útmutató tippeket, tippeket és trükköket tartalmaz.
A keltetéssel kapcsolatos INGYENES telefonos konzultációt is biztosítunk ügyfeleink számára (+36 180 89 565).