YZ56 automatikus digitális keltető. 56 tojáshoz.

Cikkszám: YZ56
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 1405

56,681 Ft 46,828 Ft 36,872 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 46,828 Ft

Raktáron lesz: 05.20.

Bemutatjuk az YZ56 intelligens keltetőt. Ez egy teljesen automata keltető és inkubátor. A keltetőben a tojásokat kétóránként megforgatja. A gombok segítségével egyszerűen beállíthatja azt a hőmérsékletet, amelyet a keltető tart. A LED-kijelzőn nyomon követhető a keltető hőmérséklete, a páratartalom a keltetőben és a keltető bekapcsolása óta eltelt napok száma . A keltetőt rendkívül csendes működés jellemzi.

Az utolsó három napra vegye ki a tojástartókat a keltetőből, és helyezze a tojásokat a keltető aljára. A keltető ezután végkeltetőként is szolgál.
A keltetőrendszer lehetővé teszi a hőmérő különböző tűréseinek beállítását is (kalibrálás). A keltető intelligens hangriasztóval rendelkezik , amely figyelmeztet, ha a páratartalom a beállított határérték alá csökken, vagy ha a hőmérséklet alacsony vagy magas. A keltető kapacitása 56 nagy tojás.

A keltetőt a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti , és elégedetlenség esetén teljes visszatérítést vállalunk .

A tojásokat kétóránként automatikusan megfordítja.

A keltető a többi keltetőtől eltérően egy digitális kijelzővel rendelkezik °C-ban. A hőmérséklet 20°C és 40°C között 0,1°C-os lépésekben állítható be a (+) és (-) gombok megnyomásával.
3 nappal a keltetés vége előtt a műanyag tartókat eltávolíthatjuk, és a tojásokat műanyag szőnyegre helyezhetjük a további keltetéshez. A keltető tehát remekül működik végkeltetőként is.  
A vizet kívülről öntik a keltetőbe - ez nem zavarja a keltető mikroklímáját. Praktikus adagolót szállítunk a keltetővel.
A keltetőre 24 hónapos teljes körű garanciát vállalunk. Teljes körű garanciális és garancián túli szervizt biztosítunk. A keltető minden CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyar használati útmutatót a csomag tartalmazza. A kézikönyv tanácsokat, tippeket és trükköket is tartalmaz.
A keltetéssel kapcsolatos INGYENES telefonos konzultációt is biztosítunk ügyfeleink számára (+36 180 89 565).

Teljesítmény 80 W
Feszültség 220 V
Frekvencia 50/60 Hz
Kapacitás 56 nagy tojás (liba is)
Méretek 53x51x29 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról