Automata digitális keltető YZ56A. 56 tojáshoz.

Cikkszám: YZ56A
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 1466

58,135 Ft 48,863 Ft 38,475 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 48,863 Ft

Nincs raktáron

Bemutatjuk az YZ56A intelligens keltetőt. Ez egy teljesen automata keltető és inkubátor. A keltetőben lévő tojásokat kétóránként megforgatják. A gombok segítségével egyszerűen beállíthatja azt a hőmérsékletet, amelyet a keltető tart az Ön számára. A kijelzőn nyomon követhető a keltető hőmérséklete, a páratartalom a keltetőben és a keltető bekapcsolása óta eltelt napok száma. A keltetőt rendkívül csendes működés jellemzi.
Az utolsó három napra vegye ki a tojástartókat a keltetőből, és helyezze a tojásokat a padlóra. A keltető ezután további keltetőként is szolgál.

Javasoljuk egy alapkészlet hozzáadását a keltetőhöz etetővel, itatóval és fényforrással - https://agrofortel.hu/alap-szett/

A keltetőrendszer lehetővé teszi a hőmérő különböző tűréseinek beállítását is (kalibrálás). A keltető intelligens hangriasztóval rendelkezik , amely figyelmeztet, ha a páratartalom a beállított határérték alá csökken, vagy ha a hőmérséklet alacsony vagy magas. A keltető kapacitása 56 tojás.

Az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti a keltetőt , és elégedetlenség esetén teljes visszatérítést vállalunk .

A keltető a többi keltetőtől eltérően egy digitális kijelzővel rendelkezik °C-ban. A hőmérséklet 20°C és 40°C között 0,1°C-os lépésekben állítható be a (+) és (-) gombok megnyomásával.
Az átlátszó plexi lehetővé teszi a keltetés teljes ellenőrzését.
3 nappal a keltetés vége előtt a műanyag tartókat eltávolíthatjuk, és a tojásokat műanyag szőnyegre helyezhetjük a további keltetéshez. Így a keltető remekül működik végkeltetőként is.  
A vizet kívülről öntik a keltetőbe - ez nem zavarja a keltető mikroklímáját. Praktikus kulacsot szállítunk a keltetővel.
A keltetőre 24 hónap teljes körű garanciát vállalunk. Teljes körű garanciális és garancián túli szervizt biztosítunk. A keltető minden CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. A cseh használati útmutatót a csomag tartalmazza. A kézikönyv tanácsokat, tippeket és trükköket is tartalmaz.
A keltetéssel kapcsolatos INGYENES telefonos konzultációt is biztosítunk ügyfeleink számára (+3618089565).