Automatikus digitális keltető YZ8-48. 48 tojáshoz.

Cikkszám: YZ8-48
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 1405

46,844 Ft 36,885 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 46,844 Ft

Raktáron

Bemutatjuk az YZ8-48 intelligens keltetőt. Ez egy teljesen automata keltető és inkubátor. A keltetőben a tojásokat kétóránként megforgatja a gép. A gombok segítségével egyszerűen beállíthatja azt a hőmérsékletet, amelyet a keltető tart. A keltető hőmérséklete, a páratartalom a keltetőben és a keltető bekapcsolása óta eltelt napok száma a LED-kijelzőn követhető nyomon . A keltetőt rendkívül csendes működés jellemzi.
Az utolsó három napra vegye ki a tojástartókat a keltetőből, és helyezze a tojásokat a keltető aljára. A keltető ezután végkeltetőként is szolgál.
A keltetőrendszer lehetővé teszi a hőmérő különböző tűréseinek beállítását is (kalibrálás). A keltető intelligens hangriasztóval rendelkezik , amely figyelmeztet, ha a páratartalom a beállított határérték alá csökken, vagy ha a hőmérséklet alacsony vagy magas. A keltető kapacitása 48 tojás.
A keltetőt a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti , és elégedetlenség esetén teljes visszatérítést vállalunk .
A tojásokat kétóránként automatikusan megforgatja a gép.
A keltető a többi keltetőtől eltérően egy digitális kijelzővel rendelkezik °C-ban. A hőmérséklet 20°C és 40°C között 0,1°C-os lépésekben állítható be a (+) és (-) gombok megnyomásával.
3 nappal a keltetés vége előtt a műanyag tartókat eltávolíthatjuk, és a tojásokat műanyag aljra helyezhetjük a további keltetéshez. A keltető tehát remekül működik végkeltetőként is.  
A vizet kívülről kell adagolni a keltetőbe - ez nem zavarja a keltető mikroklímáját. Praktikus vízadagolót szállítunk a keltetővel.

A keltetőre 24 hónapos teljes körű garanciát vállalunk. Teljes körű garanciális és garancián túli szervizt biztosítunk. A keltető minden CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. A cseh használati útmutatót a csomag tartalmazza. Az utasítások tanácsokat, tippeket, trükköket tartalmaznak.
A keltetéssel kapcsolatos INGYENES telefonos konzultációt is biztosítunk ügyfeleink számára (+3618089565).

Teljesítmény 80 W
Feszültség 220 V
Frekvencia 50/60 Hz
Kapacitás 48 nagy tojás (liba is)
Méretek 47x47x22 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról