CIMUKA PD30SH AUTOMATIC Automata tojáskeltető

Cikkszám: BR-0280
Hűségpontok: 3246

108,210 Ft 85,205 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 108,210 Ft

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA PD30SH automata tojáskeltető

alkalmas víziszárnyasok és baromfi keltetésére - csirkék, fürjek, kacsák, pulykák, libák és fácánok számára. Legfeljebb 30 tyúktojás automatikus forgatásával - a tojások kézi forgatása is lehetséges, hőmérséklet- és páratartalom-riasztóval, digitális hőmérséklet-szabályozással 36,6 és 38,3°C között, kézi páratartalom-szabályozással, hőmérővel és higrométerrel.


A csomaghoz természetesen egy magyar nyelvű kézikönyv is tartozik, amely hasznos tanácsokat, tippeket és trükköket tartalmaz a sikeres keltetéshez. Ezen kívül szükség esetén tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket a megfelelő keltető kiválasztásával kapcsolatban, valamint gyakorlati tanácsokat adunk a víziszárnyasok és baromfik keltetésére vonatkozóan. 24 hónapos garanciát vállalunk, valamint garanciális és garancián túli szervizt biztosítunk.

A keltető kapacitása baromfifajták szerint

* 6 db CIMUKA QT13 fürjtojás keltető vásárlásakor
** 4 db CIMUKA GT03 libatojás keltető vásárlásakor

 

Tojásforgató rendszer

A keltető lehetőséget biztosít a tojások automatikus forgatására a Cimuka CNT30A tojásforgató rács segítségével, amely 2 órás időközönként rendszeresen forgatja a tojásokat. A forgórács a tyúk- vagy kacsatojások méretének megfelelő méretű tartókkal van felszerelve. Ahhoz, hogy az automatikus forgatás más méretű tojások keltetésére is használható legyen, a baromfitípusnak megfelelő tartókat kell beszerezni, lásd a fenti áttekintést. Szükség esetén a tojások forgatása manuálisan (kézzel) is elvégezhető a keltetőgép forgatórácsának eltávolításával és a tojások közvetlenül a rácsra helyezésével. Általában ezt a rácsot csak a keltetés utolsó 2-3 napján használják, amikor a tojásokat eltávolítják a forgótartóról és erre a rácsra helyezik, ahol már nem forgatják őket, hogy a magzat megtalálja a legmegfelelőbb utat a héjból való kilépésre és sikeresen kikelhessen a szárnyassá.
system_rotation_egg_cimuka_pd30sh
Hőmérséklet beállítása és szabályozása

A hőmérséklet az elektronikus vezérlőegység kezelőpanelén 0,1°C pontossággal 36,6 és 38,3°C között állítható be, és esetleg tovább szabályozható, lásd az alábbi képet. A panel digitális kijelzővel van felszerelve, amely a hőmérsékletet és a páratartalmat mutatja, a szükséges keltetési beállításokhoz szükséges vezérlőgombokkal, valamint egy riasztóval, amely a beállított alacsony vagy magas érték túllépése esetén riasztást ad.
control_and_setting_temperature_in_lihni_cimuka_pd30sh 

Páratartalom beállítása és szabályozása

A páratartalom szabályozása kézzel történik, a keltető alján, a keltető alján található vízcsatornákba kézzel adagolt vízzel.  A feltöltött víz optimális hőmérséklete 25-30 °C körül van (hideg víz nem ajánlott). Az első vízadagolásra a keltetőalap és a forgatórács elhelyezése előtt kerül sor. A keltetőben lévő aktuális páratartalom értékét a vezérlőpanel kijelzőjén ellenőrizheti, lásd a fenti képet. A keltetés során a víz hozzáadása úgy történik, hogy a felső fedelet felnyitjuk, kiveszünk egy tojást, és közvetlenül az alsó rácson keresztül vizet adunk a csatornába.A tojásforgatás, a hőmérséklet és a páratartalom nagyon fontos tényező a baromfi keltetésekor, és a sikeres keltetés érdekében fontos a helyes eljárás és értékek betartása ! További értékes tanácsok, amelyek segíthetnek a magas keltethetőség elérésében, megtalálhatók az útmutatóban.

inkubációs_u_lihne_cimuka

- 30 kachních vajec
-- 36 bažantích vajec
--- 54 křepelčích vajec
12 darab CIMUKA QT13 fürjtojástartó vásárlásakor 78 křepelčích vajec
8 db CIMUKA GT03 libatojástartó vásárlása esetén 12 husích vajec
A csomagolás méretei 34x46x28 cm
A forgatórács kapacitása 30 slepičích vajec
Átlagos leadott teljesítmény 35 W
Hőmérséklet és páratartalom riasztó Ano - viz mezní hodnoty
Hőmérséklet szabályozása Ano - digitálně
Hőmérséklet tartomány 36,6 - 38,3 °C
Hőmérsékletjelző Ano - s přesností na 0,1 °C
Maximális leadott teljesítmény 60 W
Méretek 45 x 33 x 26 cm
Páratartalom jelző Ano - s přesností na 1 %
Páratartalom szabályozás Ano - manuálně
Páratartalom tartomány 40 - 80 %
Tápfeszültség 230 V, 50HZ
Tojásforgatás Automatické - každé 2 hodiny

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról