CIMUKA PD60SH AUTOMATIC Automata tojáskeltető

Cikkszám: BR-0140
Hűségpontok: 3876

129,209 Ft 101,739 Ft áfa nélkül

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA PD60SH AUTOMATIC Automata tojáskeltető

alkalmas víziszárnyasok és baromfi keltetésére - csirkék, fürjek, kacsák, pulykák, libák és fácánok számára. Legfeljebb 60 tyúktojás automatikus forgatásával - a tojások kézi forgatása is lehetséges, hőmérséklet- és páratartalom riasztóval, digitális hőmérséklet-szabályozással 36,6 és 38,3°C között, kézi páratartalom-szabályozással, hőmérővel és higrométerrel.

Természetesen a csomaghoz tartozik egy magyar kézikönyv is, mely hasznos tanácsokat, tippeket, trükköket tartalmaz a sikeres keltetéshez. Ezen kívül szükség esetén tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat a keltető megfelelő kiválasztásához, valamint gyakorlati tanácsokat a vízimadarak keltetéséhez és az üreges baromfihoz. 24 hónapos garanciát vállalunk, valamint garanciális és jótálláson túli szervizt is vállalunk.  

 
A keltető kapacitása az egyes baromfifajták szerint

*  12 db CIMUKA QT13 fürjtojás tartó vásárlásakor
** 
8 db CIMUKA GT03 libatojás tartó vásárlásakor

 

Tojásforgató rendszer

A keltető lehetőséget kínál az automatikus tojásforgatásra a Cimuka CNT30A forgó rács segítségével, amely 2 órás időközönként rendszeresen forgatja a tojásokat. A forgó rács csirke- vagy kacsatojás méretéhez megfelelő présekkel van felszerelve. Ahhoz, hogy más méretű tojások keltetésekor is használni lehessen az automatikus forgatást, a baromfi fajtájának megfelelő préseket kell vásárolni, nézze a fenti áttekintőt. Szükség esetén lehetőség van a tojások manuális (kézzel) forgatására is a keltetőben a modul leválasztásával és a keltetőből a forgó rács eltávolításával és a tojások közvetlenül a rácsra - a keltető alapra helyezésével. Általában ezt a rácsot csak a keltetés utolsó 2-3 napján használják, amikor a tojásokat eltávolítják a forgó rácsról, és erre a rácsra helyezik, ahol már nem forgatják őket, hogy a magzat megtalálja a legmegfelelőbb utat a héjból, és sikeresen kikeljen a tojó.

system_otaceni_vajec_cimuka_pd60sh


Hőmérséklet beállítás és ellenőrzése

A hőmérséklet az elektronikus vezérlőegység kezelőpanelén 0,1°C pontossággal 36,6 és 38,3°C között állítható be, és esetleg tovább szabályozható, lásd az alábbi képet. A panel digitális kijelzővel van felszerelve hőmérséklet- és páratartalom-kijelzővel, a keltető szükséges beállításainak vezérlőgombjaival és egy riasztóval, amely a beállított alacsony vagy magas érték túllépése esetén riasztást indít.kontrola_a_nastaveni_teploty_v_lihni_cimuka_pd60sh


Páratartalom beállítás és ellenőrzése

A páratartalom szabályozása manuálisan történika víz kézi adagolásával a vízcsatornákba, amelyek a keltető aljzatában a keltetőalap alatt találhatók. A hozzáadott víz optimális hőmérséklete 25-30°C körüli (hideg víz nem ajánlott). A kezdeti vízöntés a keltetőalap és a forgórács felhelyezése előtt történik. A keltetőben lévő páratartalom aktuális értéke kezelőpanel kijelzőjén ellenőrizhető, tekintse meg a fenti képet. A keltetés során a vizet a felső fedő lefedésével, egy tojás eltávolításával és az alsó rácson keresztül közvetlenül a csatornába való víz hozzáadásával adják hozzá.


A tojásforgatás, hőmérséklet és a páratartalom nagyon fontos tényező a baromfi inkubációjában, és fontos a helyes eljárás és értékek betartása a sikeres keltetéshez! További értékes tanácsok, amelyek segíthetnek a magas keltethetőség elérésében, megtalálhatók az útmutatóban.

inkubace_u_lihne_cimuka

Használati útmutató letöltése:
A1 logo PDFCIMUKA PD60SH AUTOMATIC Automata tojáskeltető

 

- 60 kachních vajec
-- 72 bažantích vajec
--- 108 křepelčích vajec
Alarm teploty a vlhkosti Ano - viz mezní hodnoty
Kapacita otočného roštu 60 slepičích vajec
Maximální dodávaný příkon 85 W
Napájecí napětí 230 V, 50HZ
Otáčení vajec Automatické - každé 2 hodiny
Při zakoupení 12 ks lisek na křepelčí vejce CIMUKA QT13 156 křepelčích vajec
Při zakoupení 8 ks lisek na husí vejce CIMUKA GT03 24 husích vajec
Průměrný dodávaný příkon 45 W
Regulace teploty Ano - digitálně
Regulace vlhkosti Ano - manuálně
Rozměry 65 x 46 x 26 cm
Rozměry balení 48x66x28 cm
Rozsah teploty 36,6 - 38,3 °C
Rozsah vlhkosti 40 - 80 %
Ukazatel teploty Ano - s přesností na 0,1 °C
Ukazatel vlhkosti Ano - s přesností na 1 %

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról