CLEO 5x2 DTH AUTOMATIC Automata tojáskeltető

Cikkszám: BR-0025
Hűségpontok: 2214

73,804 Ft 58,113 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 73,804 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CLEO 5x2 DTH AUTOMATIC Automata tojáskeltető

Kétszintes tojáskeltető vízimadarak keltetésére és baromfira - csirkék, fürjek, kacsák, pulykák, libák és fácánok számára. Akár 82 csirketojás automatikus forgatásával - kézi tojásforgatás, 35-40°C hőmérséklet-szabályozással, kézi páratartalom-szabályozással, vízellátó tartállyal, hőmérővel és higrométerrel.

Természetesen a csomaghoz tartozik egy magyar kézikönyv is, mely hasznos tanácsokat, tippeket, trükköket tartalmaz a sikeres keltetéshez. Ezen kívül szükség esetén tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat a keltető megfelelő kiválasztásához, valamint gyakorlati tanácsokat a vízimadarak keltetéséhez és az üreges baromfihoz. 24 hónapos garanciát vállalunk, valamint garanciális és jótálláson túli szervizt is vállalunk. 


A keltető kapacitása baromfifajták szerintKapacitás forgató rácsokkal: 82 csirketojás vagy 82 kacsatojás. (a csomag része)
*Kapacitás 2 db fácántojás forgatórács vásárlásakor: 82 db fácántojás.
*Kapacitás 2 db fürjtojás forgatórács vásárlásakor: 148 db fürjtojás.
**Kapacitás forgatórács nélkül: 120 csirke, 240 fürj, 60 liba, 100 kacsa vagy 140 fácántojás.Líheň CLEO 5x2 DTH AUTOMATIC png

Tojásforgató rendszer

A keltetőben lehetőség nyílik az automatikus tojásforgatásra egy olyan modul segítségével, amely 4 órás időközönként rendszeresen forgatja a tartóba helyezett tojásokat. A forgó rács csirke- vagy kacsatojás méretéhez megfelelő tartóval van felszerelve. Ahhoz, hogy más méretű tojások keltetésekor is használni lehessen az automatikus forgatást, a baromfi fajtájának megfelelő tartókat kell vásárolni, nézze a fenti áttekintőt. Szükség esetén lehetőség van a tojások manuális (kézzel) forgatására is a keltetőben a modul leválasztásával és a keltetőből a forgó rács eltávolításával és a tojások közvetlenül a rácsra - a keltető alapra helyezésével. Általában ezt a rácsot csak a keltetés utolsó 2-3 napján használják, amikor a tojásokat eltávolítják a forgó rácsról, és erre a rácsra helyezik, ahol már nem forgatják őket, hogy a magzat megtalálja a legmegfelelőbb utat a héjból, és sikeresen kikeljen a tojó.

Systém otáčení vajec CLEO 5x2 DTH AUTOMATIC
Hőmérséklet beállítás és ellenőrzése

hőmérséklet az elektronikus vezérlőegységen található kézi szabályozóval 35 és 40 °C között állítható és szükség esetén tovább szabályozható. A panel digitális kijelzővel van felszerelve hőmérséklet- és páratartalom-kijelzővel, a keltető szükséges beállításainak vezérlőgombjaival és egy riasztóval, amely a beállított alacsony vagy magas érték túllépése esetén riasztást indít.

Ukazatel displeje teploty a vlhkosti CLEO 5x2 DTH AUTOMATIC

Páratartalom beállítás és ellenőrzése

A páratartalom szabályozása manuálisan történika víz kézi adagolásával a vízcsatornákba, amelyek a keltető aljzatában a keltetőalap alatt találhatók. A hozzáadott víz optimális hőmérséklete 25-30°C körüli (hideg víz nem ajánlott). A kezdeti vízöntés a keltetőalap és a forgórács felhelyezése előtt történik. A keltetőben lévő páratartalom aktuális értéke kezelőpanel kijelzőjén ellenőrizhető, tekintse meg a fenti képet. A keltetés során a vizet a felső fedő lefedésével, egy tojás eltávolításával és az alsó rácson keresztül közvetlenül a csatornába való víz hozzáadásával adják hozzá.

Regulace vlhkosti CLEO 5x2 DTH AUTOMATIC

A tojásforgatás, hőmérséklet és a páratartalom nagyon fontos tényező a baromfi inkubációjában, és fontos a helyes eljárás és értékek betartása a sikeres keltetéshez! További értékes tanácsok, amelyek segíthetnek a magas keltethetőség elérésében, megtalálhatók az útmutatóban.

Inkubace vajec u líhně CLEO

- 82 kachních vajec
A forgatórács kapacitása 82 slepičích vajec
Átlagos leadott teljesítmény Neuvedeno od výrobce
Forgatórács használata nélkül 60 husích vajec
Hőmérséklet és páratartalom riasztó Ne
Hőmérséklet szabályozása Ano - manuálně
Hőmérséklet tartomány 35 - 40oC
Hőmérsékletjelző Ano - s přesností na 0,1 °C
Kapacitás 2 darab fácántojás forgatórács vásárlása esetén 82 bažantích vajec
Kapacitás 2db fürjtojás forgatórács vásárlásakor 148 křepelčích vajec
Maximális leadott teljesítmény 110 W
Méretek 47,5 x 45 x 34 cm
Páratartalom jelző Ano - s přesností na 1 %
Páratartalom szabályozás Ano - manuálně
Páratartalom tartomány 20 - 95 %
Tápfeszültség 230 V, 50HZ
Tojásforgatás Automatické - 4 hodinový cyklus

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról