PUISOR IO-204 AUTOMATIC Automata tojáskeltető

Cikkszám: BR-0010
Hűségpontok: 1841

61,366 Ft 48,320 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 61,366 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

PUISOR IO-204 AUTOMATIC Automata tojáskeltető

Vízi szárnyasok és baromfik keltetésére alkalmas tojáskeltető - csirkék, fürjek, kacsák, pulykák, libák és fácánok számára. Automatikus forgatással akár 51db tyúktojás a tojások kézi forgatásának lehetősége, 25 és 41°C közötti hőmérséklet-szabályozással, kézi páratartalom-szabályozással, hőmérővel és higrométerrel.

Természetesen a csomaghoz tartozik egy magyar kézikönyv is, mely hasznos tanácsokat, tippeket, trükköket tartalmaz a sikeres keltetéshez. Ezen kívül szükség esetén tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat a keltető megfelelő kiválasztásához, valamint gyakorlati tanácsokat a vízimadarak keltetéséhez és az üreges baromfihoz. 24 hónapos garanciát vállalunk, valamint garanciális és jótálláson túli szervizt is vállalunk. 

A keltető kapacitása baromfifajták szerint

*  kapacitás fürjtojás tartók vásárlásakor PUISOR 1.0.ALP
**  kapacitás forgató rács használata nélkül

 
Tojásforgató rendszer

A keltető lehetőséget kínál az automatikus tojásforgatásra a PUISOR 1.0.AU modul segítségével, amely 1 órás időközönként rendszeresen forgatja a forgórácsba helyezett tojásokat. A forgórács csirke-, kacsa- vagy fácántojás méretű tartókkal van felszerelve. Ahhoz, hogy a fürjtojások kelése közben is lehessen használni az automatikus forgatást, szükséges PUISOR 1.0.ALP tartók beszerzése. Szükség esetén (pl. olyan libatojások esetében, amelyek nem férnek bele a forgórács méretébe), a tojások manuálisan (kézzel) történő forgatása is lehetséges a modul leválasztásával és a forgórácsok eltávolításával a keltetőből, valamint a tojások közvetlen a rácsra - a keltetőalapra - helyezésével. Általában ezt a rácsot csak a keltetés utolsó 2-3 napján használják, amikor a tojásokat eltávolítják a forgó rácsokról, és erre a rácsra helyezik, ahol már nem forgatják őket, hogy a magzat megtalálja a legmegfelelőbb utat a héjból, és sikeresen kikeljen a tojó.
system_otaceni_vajec_puisor_IO-204 vfin

Hőmérséklet beállítás és ellenőrzése

A hőmérséklet az elektronikus vezérlőegység kezelőpanelén 0,1°C pontossággal 25 és 41°C között állítható és esetleg tovább szabályozható, tekintse meg az alábbi képet. A panel digitális kijelzővel van felszerelve hőmérséklet- és páratartalom-jelzővel, vezérlőgombokkal a keltetőben szükséges hőmérséklet-beállításokhoz. A hőmérséklet Celsius vagy Fahrenheit fokban jeleníthető meg.

kontrola_a_nastaveni_teploty_v_lihni_puisor_io-204_A1

 
Páratartalom beállítás és ellenőrzése

A páratartalom szabályozása manuálisan történika víz kézi adagolásával a vízcsatornákba, amelyek a keltető aljzatában a keltetőalap alatt találhatók. A hozzáadott víz optimális hőmérséklete 25-30°C körüli (hideg víz nem ajánlott). A kezdeti vízöntés a keltetőalap és a forgórács felhelyezése előtt történik. A keltetőben lévő páratartalom aktuális értéke kezelőpanel kijelzőjén ellenőrizhető, tekintse meg a fenti képet. A keltetés során a vizet a felső fedő lefedésével, egy tojás eltávolításával és az alsó rácson keresztül közvetlenül a csatornába való víz hozzáadásával adják hozzá.

dolevani_vody_do_lihne_puisor_io-204

A tojásforgatás, hőmérséklet és a páratartalom nagyon fontos tényező a baromfi inkubációjában, és fontos a helyes eljárás és értékek betartása a sikeres keltetéshez! További értékes tanácsok, amelyek segíthetnek a magas keltethetőség elérésében, megtalálhatók az útmutatóban.

inkubace_u_lihne_PUISOR


 

- 51 kachních vajec
-- 51 bažantích vajec
A csomagolás méretei 48x24x50 cm
A forgatórács kapacitása 51 slepičích vajec
A PUISOR 1,0.ALP fürjtojástartó vásárlásakor 102 křepelčích vajec
Átlagos leadott teljesítmény Neuvedeno od výrobce
Forgatórács használata nélkül 35 husích vajec
Hőmérséklet és páratartalom riasztó Ne
Hőmérséklet szabályozása Ano - digitálně
Hőmérséklet tartomány 25 - 41oC
Hőmérsékletjelző Ano - s přesností na 0,1 °C
Maximális leadott teljesítmény 104 W
Méretek O 52 x 25 cm
Páratartalom jelző Ano - s přesností na 1 %
Páratartalom szabályozás Ano - manuálně
Páratartalom tartomány 20 - 90 %
Tápfeszültség 230 V, 50HZ
Tojásforgatás Automatické - každou 1 hodinu

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról