KERBL AUTOMATIC CHICKEN DOOR Automatikus tyúkól nyitó és záró

Cikkszám: BR-0403
Márka: Albert Kerbl GmbH
Hűségpontok: 1532

51,076 Ft 40,217 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 51,076 Ft

Raktáron

KERBL automatikus tyúkól nyitó és záró

A csirkeól automatikus nyitása és zárása fényérzékelővel és időzítővel . Ez egy 2,5 kg-ig terjedő, automatikus ajtómozgás -szabályozásra alkalmas egység (az ajtót a csomag nem tartalmazza).   Integrált Az LCD kijelző megkönnyíti az időzítés beállítását és szükség szerinti megváltoztatását .

Hogyan működik az automatikus tyúkólnyitás

Az automatikus tyúkól-nyitó egy olyan elektronikus berendezés , amely motor segítségével reggelente rendszeresen kinyitja, majd este biztonságosan újra bezárja a csirkeól ajtaját. Ennek az automatizált rendszernek köszönhetően többé nem kell korán reggel felkelnie, és minden időjárási körülmény között kimennie a csirkeól kinyitásához. Ugyanakkor nem kell attól tartania, hogy tyúkját éjszaka megtámadja egy róka vagy más ragadozó, ha elfelejti becsukni az ajtaját. A csirkeól automatikus nyitása ezért kényelmet, nyugalmat és védelmet biztosít a tyúkok számára.

A KERBL automatikus tyúkól nyitására és zárására szolgáló berendezés számos praktikus funkciót kínál:

  • Programozható időzítő - pontosan beállíthatja, hogy a csirkeól ajtaja mikor nyíljon ki és mikor csukódjon be. Beállíthat egy másik időpontot az ajtó nyitására és zárására hétköznapokon és egy másik hétvégén.  
  • Fényérzékelő - a csirkeól ajtaja a napfénytől függően nyílik és záródik. A fényérzékelő késleltetéssel reagál a fényre, hogy megakadályozza a nemkívánatos kinyílást fényvillanás esetén, például egy zseblámpa vagy egy autólámpa.
  • Kézi vezérlés funkció - az ajtót bármikor kinyithatja vagy becsukhatja egy gomb megnyomásával


Műszaki tervezés

A készülék olyan motorral van felszerelve , amely minimum 0,5 kg és maximum 2,5 kg tömegű ajtókat képes felemelni . Az ajtó nem része a csomagnak ! A maximális emelési magasság 60 cm. Az egység méretei : 12x12,5x8 cm

Tápellátás módja  

A készülék 4xAA ceruzaelemekkel vagy közvetlenül a hálózatról 6V-os adapteren keresztül működik. Az akkumulátort és az adaptert a csomag tartalmazza. Az akkumulátor élettartamát az akkumulátor minősége határozza meg. Ne használjon 9V-os elemeket, mert károsíthatják a készüléket!

Kerbl tápegység

Telepítés

A csirkeól automatikus nyitása úgy van kialakítva, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a felszerelése és beállítása . A pontos telepítési és beállítási utasítások a csomagban találhatók.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról