Automata digitális keltető YZ24A. 24 tojáshoz.

Cikkszám: YZ24A
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 1139

37,960 Ft 29,890 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 37,960 Ft

Raktáron lesz: 06.04.

EZ A KELTETŐGÉP TÖKÉLETES KISEBB TOJÁSOK KELTETÉSÉRE - FÜRJ, BAROMFI. NAGYOBB TOJÁSOKHOZ - BELEÉRVE A KLASSZIKUS TYÚK-, LIBA- ÉS KACSATOJÁST, MI AWQ-24 MODELLT részesítjük előnyben , AMELY MAGASABB ÉS A TOJÁSOK PROBLÉMA NÉLKÜL elférnek.
Bemutatjuk Önnek az YZ24A intelligens keltetőt. Ez egy teljesen automata keltető és inkubátor . A keltetőben lévő tojásokat kétóránként megforgatja a gép. A gombok segítségével egyszerűen beállíthatja azt a hőmérsékletet, amelyet a keltető tart. A kijelzőn nyomon követhető a keltető hőmérséklete, a páratartalom a keltetőben és a keltető bekapcsolása óta eltelt napok száma . A keltetőrendszer lehetővé teszi a hőmérő különböző tűréseinek beállítását is (kalibrálás). A keltető intelligens hangriasztóval rendelkezik , amely figyelmeztet, ha a páratartalom a beállított határérték alá csökken, vagy ha a hőmérséklet alacsony vagy magas. A keltető kapacitása 24 tojás.
A keltető a többi keltetőtől eltérően egy digitális kijelzővel rendelkezik °C-ban. A hőmérséklet 20°C és 40°C között 0,1°C-os lépésekben állítható be a (+) és (-) gombok megnyomásával.
Az átlátszó plexi lehetővé teszi a keltetés teljes ellenőrzését.
A keltetés vége előtt 3 nappal a műanyag tartók eltávolíthatók, és a tojásokat műanyag aljra helyezhetjük a további keltetéshez. A keltető tehát remekül működik végkeltetőként is.  
A vizet kívülről kell adagolni a keltetőbe - ez nem zavarja a keltető mikroklímáját. Praktikus vízadagolót szállítunk a keltetővel.
A keltetőre 24 hónapos teljes körű garanciát vállalunk . Teljes körű garanciális és garancián túli szervizt biztosítunk. A keltető minden CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyar használati útmutatót a csomag tartalmazza. A kézikönyv tanácsokat, tippeket és trükköket is tartalmaz.
A keltetéssel kapcsolatos INGYENES telefonos konzultációt is biztosítunk ügyfeleink számára (+3618089565).

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

A nevem Gombos István YZ24A. kelteő magyar nyelvü leirását szeretném
kérni a csomagban nem volt található köszönöm
üdv Gombos István

Zákazník, 28.03.2022

Üdv,
legyen szíves a-mailben felvenni velünk a kapcsolatot, köszönjük.

Agrofortel

Henrieta H., 07.04.2022

Üdvözlet!
Olyan kérdésem lenne, hogy YZ24A gépem van! Tavaly minden rendben volt vele, többször keltettünk! Most szerettem volna újból használni, de a páratartalom nem megy 40-nél feljebb, ha mégis azonnal visszaesik! A víz mennyiség benne van. A búra párásodik, de mégsem megy feljebb. Hogyan lehet ezt megoldani? Köszönöm

Zákazník, 24.03.2022

Üdv, panaszát legyen szíves e-mailben jelezni, köszönjük.

Agrofortel

Henrieta H., 07.04.2022

Üdvözloöm! Sajnos leírást nem kaptunk, email cimre tudnak küldeni?

Zákazník, 31.03.2021

Üdvözlöm!
Amennyiben útmutatóra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal e-mailben, s tüntesse fel rendelése számát vagy a termék típusát. Címünk: rendelesek@agrofortel.hu

Megértését köszönjük.

Agrofortel

Henrieta H., 07.04.2021

A leírásba az van kapcsolja be a készüléket az on/off. gombbal . Ilyen nincs. Egyébként a használati útmutató fordítása elég silány. Van ennél jobb.

Zákazník, 03.03.2021

Üdvözlöm!
Némely keltető dizájnja megújult, amennyiben egyik gombon sincs a klasszikus karika a benne lévő függőleges vonallal, akkor a jelöletlen gomb gondoskodik a bekapcsolásról.

Agrofortel.hu

Henrieta H., 04.03.2021

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról