Automatikus digitális keltető YZ24S keltetővel és higrométerrel, valamint integrált tojásvilágítással.

Cikkszám: YZ24S
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 1260

41,998 Ft 33,069 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 41,998 Ft

Raktáron

EZ A KELTETŐ TÖKÉLETES KISEBB TOJÁSOK - FÜRJEK, TÖRPEHÚSTYÚKOK - KELTETÉSÉRE. NAGYOBB TOJÁSOKHOZ - BELEÉRTVE A KLASSZIKUS TYÚK-, LIBA- ÉS KACSATOJÁSOKAT IS - A WQ-24 MODELLT AJÁNLJUK. AMELY MAGASABB, ÉS A TOJÁSOK KÖNNYEDÉN ELFÉRNEK BENNE.
Bemutatjuk Önnek az YZ24S intelligens keltetőt integrált LED tojáslámpával. Ez egy teljesen automata keltető és inkubátor. A keltetőben a tojásokat kétóránként megforgatják. A gombok segítségével egyszerűen beállíthatja azt a hőmérsékletet, amelyet a keltető tart az Ön számára. A kijelzőn nyomon követhető a keltető hőmérséklete, a páratartalom a keltetőben és a keltető bekapcsolása óta eltelt napok száma. A keltetőrendszer lehetővé teszi a hőmérő különböző tűréseinek beállítását is (kalibrálás). A keltető intelligens hangriasztóval rendelkezik, amely figyelmeztet, ha a páratartalom a beállított határérték alá csökken, vagy ha a hőmérséklet alacsony vagy magas. A keltető kapacitása 24 tojás.
Az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti a keltetőt, és garantáljuk a visszatérítést.
A keltető a többi keltetőtől eltérően egy digitális kijelzővel rendelkezik °C-ban. A hőmérséklet 20°C és 40°C között 0,1°C-os lépésekben állítható be a (+) és (-) gombok megnyomásával.
Az átlátszó plexi lehetővé teszi a sraffozás teljes ellenőrzését.
A keltetés vége előtt 3 nappal a műanyag tartók eltávolíthatók, és a tojásokat műanyag szőnyegre helyezhetjük a további keltetéshez. A keltető tehát remekül működik újrakeltetőként is.
A vizet kívülről öntik a keltetőbe - ez nem zavarja a keltető mikroklímáját. Praktikus kulacsot szállítunk a keltetővel.
A keltetőre 24 hónapos teljes körű garanciát vállalunk. Teljes körű garanciális és garancián túli szervizt biztosítunk. A keltető minden CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. A használati útmutatót a csomag tartalmazza. A kézikönyv tanácsokat, tippeket és trükköket is tartalmaz.

A keltetéssel kapcsolatos INGYENES telefonos konzultációt is kínálunk ügyfeleink számára (+36 180 89 565 ).


Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Segítséget szeretnék kérni Önöktöl. Családban kaptam jó egy éve egy YZ24S tipusú keltetőgépet, mely beépített világítással rendelkezik, és a nincs meg a magyarnyelvű használati útmutatója. Idáig csak a műhelyben volt a polcon, most akadt egy kis időm foglalkozni vele. Ha megoldható, hogy e-mailben elküldenék, vagy nyomtatott formában a címemre megköszönném, persze a másolás és a postai költséget vállalnám. Előre is köszönöm Zsolt Szolnokról.

Zákazník, 19.05.2022

Üdv, legyen szíves e-mailben felvenni velünk a kapcsolatot. Köszönjük.
Agrofortel

Henrieta H., 08.06.2022

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról