AY-250 teljesen automatikus tojáskeltetőgép

Cikkszám: AY-250
Hűségpontok: 11145

488,633 Ft 371,506 Ft 292,524 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 371,506 Ft

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás

AY-250 teljesen automatikus tojáskeltetőgép

Teljesen automata keltetőgép, amely Európában a kevés keltetőgépek egyikeként készült ! Ez a modell víziszárnyasok és baromfik keltetésére alkalmas . A keltetőgép csirkék, fürjek, kacsák, pulykák, libák és fácánok keltetésére alkalmas. 
Automatikus forgatással felszerelt (4 db automata forgatót tartalmaz).
Alkalmas akár 252db tyúktojás keltetésére. A keltető lehetőséget kínál, és úgy készült, hogy az egyik a kevesek között legyen, mivel olyan keltető kosarakat tartalmaz, amelyekben a tojásokat akár kézzel is forgathatja. Ha kézzel forgatja a tojásokat, akkor nagyobb mennyiségű tojást tud keltetni.
A rendszer rendelkezik alacsony hőmérséklet és páratartalom riasztóval, párásítóval a páratartalom szabályozásához, valamint egy hőmérővel és higrométerrel.

A csomagban egyértelmű használati utasításokat talál, amelyekkel még egy teljesen kezdő számára is egyszerűvé válik a keltetés. Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek a keltetésben és a gazdaságának megfelelő keltető kiválasztásában.

Cégünk ezen keltetőtelepek kizárólagos importőre, így garanciális és garancián túli szervizeléssel, műszaki és gyakorlati tanácsadással állunk rendelkezésére.

Tojásforgatási módszer:

Ebben a keltetőben a tojások automatikusan forognak. A forgó rácsok motorral vannak felszerelve, amely 2 órás időközönként megforgatja a tojásokat . Az aljzatban a keltető 4 forgó ráccsal van felszerelve 252 csirketojás számára.
Lehetőséget kínálunk további KAZ-36 forgatók vásárlására , amelyek liba- vagy fürjtojás keltetésére szolgálnak.
4 db KAZ-36 tojásforgató használata esetén a keltető kapacitása 144 liba vagy 768 fürjtojás.
A tojások kézzel is forgathatók, ha a keltetőben kosarakat helyezünk el, amelyek elsősorban keltetőtojások tárolására szolgálnak.
A tojásokat fekve helyezheti a kosarakba, és szükség szerint kézzel forgathatja. Ezeket a kosarakat elsősorban a keltetés utolsó három napjára használják.

PID hőmérséklet szabályozás:

A keltetőben a hőmérsékletet a keltető tetején elhelyezett digitális rendszerrel állítják be. A hőmérséklet 36 °C és 39 °C között állítható be. A digitális rendszer megmutatja a keltetőben a hőmérsékletet és a páratartalmat. A gombok segítségével további paramétereket is beállíthat, mint például: páratartalom és alacsony vagy magas hőmérséklet riasztás.
A keltetőben a légáramlást egy golyóscsapágyas ventilátor biztosítja , aminek köszönhetően versenytársaihoz képest rendkívül halk.


Automatikus páratartalom szabályozás:

Az automata keltető lehetővé teszi a szükséges páratartalom pontos beállítását . Így nem kell aggódnia a megfelelő páratartalom komplex tesztelésétől a keltető környezetének megfelelően. A páratartalom 40-85% tartományban állítható. A keltető tartalmazza a szabadalmaztatott SIMBO rendszert, amely lehetővé teszi a páratartalom szabályozását. Csatlakoztassa a SIMBO rendszert a fő panelhez és a gőzkimenetet a keltető oldalához . Ezt követően csak rendszeresen töltsön vizet a párásító tartályába , ami gondoskodik a megfelelő páratartalomról. Feltöltés közben nem szükséges kinyitni a keltetőt.


2 az 1-ben eszköz:

Ez a keltető modell végkeltetőként is használható. A csomag 4 keltetőkosarat tartalmaz, amelyekben a tojásokat az utolsó 3 napra kell elhelyezni. Így nem kell két készüléket vásárolnia.Műszaki kialakítás:

A keltető teste alumínium és rozsdamentes acél kombinációjából készült . A keltető falai szendvicspanelekből készülnek. A jó minőségű konstrukciónak köszönhetően a hőveszteségek és a hőmérséklet-különbségek elkerülhetők a készülékben.
A keltető belsejében egy LED lámpa található, amely szükség esetén bekapcsolható.
A szerkezet alján található kerekek könnyű mozgatást tesznek lehetővé.
Az átlátszó panelnek köszönhetően az ajtóban nyomon követhető az keltetés alakulása anélkül, hogy a készüléket kinyitnák. A hátsó ajtó kényelmes hozzáférést biztosít mindkét oldalról.


Műszaki paraméterek:


Súly:25 kg
Méretek: 60x70x95 cm
Teljesítmény: Általában 60 W, maximum 200 W
Garancia: 2 év
Forgatók és kosarak száma:4+4 db

Ez egy professzionális termék, amely megfizethetősége miatt népszerű a hobbi tenyésztők, mezőgazdasági iskolák, kutatóközpontok, valamint a professzionális tenyésztők körében.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról