BELLA W5 macska kaparófa - bézs

Cikkszám: BELLA_W5
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 1085

36,159 Ft 28,472 Ft áfa nélkül

Raktáron

Ingyenes szállítás

Macska kaparófa - bézs az AGROFORTEL-től házikedvenceknek.

Ez a macska kaparófa számos pihenőhelyet és menedéket kínál. 240 - 260 cm magasságával és több platform és barlang kombinációjával ez a macskafa tökéletes olyan háztartások számára, ahol sok macska van. Magassága változtatható, mert a felső darab az otthoni viszonyokhoz igazítható, amivel a padló és a mennyezet közé szorítva növelheti a macskafa stabilitását. De enélkül is a 45 x 60 cm-es alaplap már biztonságos állványkialakítást biztosít, és biztosítja, hogy a macskák kockázatmentesen tudják használni.

A kilátókat nagyobb macskák is kényelmesen használhatják és lehetővé teszik számukra a környezet megfigyelését, ami biztosítja számukra az általuk szeretett magas hely kényelmét. A 2 tágas barlang és alagút nagy nyílásuknak köszönhetően könnyen megközelíthető, és védett menedéket kínál szerettei számára, lehetővé téve számukra a pihenést. Ez a macskafa 2 extra puha anyaggal borított ággyal is fel van szerelve a maximális kényelem érdekében.

A macskák szórakoztatása érdekében ez a macskafa 2 labdát tartalmaz, amelyek rezgései serkentik a macskák vadászösztönét. A 2, 7 cm átmérőjű, teljesen szizál bevonatú szár és egy harmadik szár kombinációja szizál résszel több mint elegendő lehetőséget kínál a macskáknak a karmok csiszolására.


Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról