A NAGY RENDELÉS MENNYISÉG TEKINTETÉBEN A KISTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDŐJE 7-9 NAP. NAGYTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA (tyúkházak, kifutók stb.) 2-3 NAP.

BIO SCHOPF EKTOSOL FOSSIL SPRAY szilícium-dioxid por spray-ben tyúktetvek és poloskák irtására 500ml

Cikkszám: BR-0202
Hűségpontok: 184

6,122 Ft 4,820 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 6,122 Ft

Raktáron

SCHOPF EKTOSOL FOSSIL SPRAY, BIO szilícium-dioxid por spray-ben tyúktetvek és poloskák irtására, 500ml

Nagyon hatékony BIO készítmény a tyúktetvek és poloskák irtására , az ólban vagy a baromfi tollában lévő atkák - ágyi poloskák, kullancsok, bolhák, tetvek és egyéb csúszó-mászó rovarok - hangyák, poloskák, cserebogarak stb., 500 ml oldata azonnal felhasználandó = alkalmazás permetezéssel .szinte azonnali hatással (360 percen belül), eső után is tartós hatású , biogazdaságok számára is alkalmas, hatóanyaga Szilícium-dioxid amorf - kovaföld


Célszervezet

Az atkák – különösen a tyúktetvek, az úgynevezett tyúkatkák (Dermanyssus gallinae) –, valamint egyéb háztartási és tollazati paraziták, poloskák, kullancsok, bolhák, tetvek és csúszó-mászó rovarok – például hangyák, házipintyek – irtására , dohánymolyok, lisztmolyok, rizsszúnyogok és mások elleni védekezésre.


Alkalmazási területek

A terméket például tyúkólokban, galambházakban, tanyákon (kerti és háztartási) , baromfitelepeken használják, de istállókban (ló, szarvasmarha, sertés), háztartásokban vagy szállodákban is használható . Alkalmas minden olyan felületre , ahol paraziták fordulnak elő, mint például padlók, beleértve az összes rést, falakat és mennyezeteket, ketreceket, ülőrudakat, kültéri tyúkólakat, de például trágyagödröket is. A készítmény nem alkalmazható állatokon, takarmányon, beleértve az etetőket és itatókat is. Javasoljuk, hogy a terméket állatokon alkalmazható  termékkel kombinálja.


Kiszerelés

A készítményt 500 milliliteres kiszerelésben szállítjuk folyékony olajos oldat formájában, amely azonnali felhasználásra kész .


Alkalmazás

A termék lakott istállókban is használható , csak fedje le az összes nem kezelendő felületet. Használat előtt alaposan rázza fel a tartályt. Ezután vigye fel a terméket 30 cm-es távolságból a fertőzött területekre (felületekre, résekre, fészkekre, ösvényekre, ülőrudak alá és egyéb rovargyülekező helyekre). A felhordás után fellépő nedvesség rövid időn belül elpárolog és csak egy finom porréteg marad . 5-8 nap elteltével ajánlatos az egész folyamatot megismételni.


Hatékonyság

Az atkák és csúszó-mászó rovarok irtására szolgáló készítmény szinte azonnali hatást fejt ki az alkalmazás után (360 percen belül). A termék érintkezéskor hat, és megbontja a rovar testének védő felületi rétegét, amely ezt követően a kiszáradás következtében elhal. A termék magas páratartalom mellett is megbízhatóan működik. Például, ha csapadék után a szabadban használjuk, a termék feloldódik, de miután ismét kiszárad, ismét kis kristályok képződnek a termékből. A termék így ismét ugyanúgy működik, azaz eső után sem veszíti el hatását. Ha szükséges , az alkalmazott oldatot vízzel és mosószerrel eltávolíthatjuk .


Eladói ajánlások

FIGYELEM! A készítmény nem alkalmazható állatokon, takarmányon, beleértve az etetőket és itatótálakat! Javasoljuk, hogy a terméket állatokon alkalmazható termékkel kombinálja. Elővigyázatosságból az istálló alapos tisztítása, fertőtlenítése és szárítása után egy réteg diatómaföld felhordását javasoljuk.

A csomagolás méretei 10x8x10 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról