A NAGY RENDELÉS MENNYISÉG TEKINTETÉBEN A KISTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDŐJE 3-5 NAP. NAGYTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA (tyúkházak, kifutók stb.) 2-3 NAP.

BIO SCHOPF REUDANON permetezhető oldat poszméhek, bolhák, kullancsok ellen 1000ml

Cikkszám: BR-0137
Hűségpontok: 387

12,906 Ft 10,162 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 12,906 Ft

Raktáron

BIO SCHOPF REUDANON permetezhető oldat poszméhek ellen, 1000ml

BIO készítmény csirkék poszméheinek , baromfitollas atkák, kullancsok, bolhák, tetvek és csótányok elriasztására , 1000 ml oldat felhasználásra kész = permetezés - alkalmazási adag: kb. 2,5-100ml oldat / állat méret szerint, szinte azonnali hatással, akár 4 hétig tartó hatást biztosít , biogazdaságok számára is alkalmas, Geraniol hatóanyag


Célszervezet

Az atkák - különösen a tyúkoknál a dongás atkák, tyúktetvek (Dermanyssus gallinae), egyéb paraziták a tollakban, kullancsok, bolhák, tetvek - szarvasmarha tetvek (Haematopinus eurysternus) - elriasztására, sertéstetű (Haematopinus suis), és szúnyogok - szarvasmarha szúnyog (Sarcoptes bovis), szarvasmarha szúnyog (Psoroptes bovis), juh szúnyog (Psoroptes ovis), ló szúnyog (Psoroptes equi), nyúl szúnyog (Sarcoptes cuniculi).


Alkalmazási területek

A terméket például baromfi, borjú, malac, tejelő tehén, sertés, birka, ló ápolására használják, de használható kis háziállatok (galambok, nyulak stb.) kezelésére is . Alkalmas állatoknak az érintett területeken , például a fülredőn, a nyakon, a farkon, a combon, a háton és más érintett területeken. A készítmény nem alkalmazható takarmányon, beleértve az etetőket és az itatókat is. Javasoljuk, hogy a terméket egyidejűleg kombinálja állatokon alkalmazható termékkel.


Kiszerelés

A készítményt 1000 milliliteres kiszerelésben, folyékony oldat formájában szállítjuk, amely azonnali használatra kész . Állatonként 2,5-100 ml oldatot használjon , az állat méretétől függően.

kb. 100 ml / tejelő szarvasmarha, ló
kb. 50ml / birka, sertés, borjú, malac
kb. 5 ml / baromfi
kb. 2,5 ml / galamb, nyúl


Alkalmazás

A szükséges mennyiségű oldatot az állatfajnak megfelelően, lásd a fenti áttekintést, csak a fertőzött területekre vigye fel - soha ne áztassa be az egész állatot! A szórófej egy nyomása = kb. 1,25 ml a 10 x 10 cm-es fertőzött területre. A folyamatot 5-8 nap múlva ajánlott megismételni. 


Permetezéssel: A kevert oldatot vékony rétegben vigyük fel az érintett területekre .


Hatékonyság

Az atkák – poszméhek és egyéb paraziták elriasztó készítménye szinte azonnali hatást fejt ki az alkalmazás után, amely akár 4 hétig tartó hatást biztosít . Hosszú távon megvédi az állatokat az ektoparaziták további fertőzésétől. Magas ápolóanyag-tartalma hatékony a hajhullás, a korpásodás, valamint a száraz, hámló bőr ellen. Tökéletesen regenerálja az érintett bőrt és védőréteget hoz létre, amely véd a külső hatásokkal szemben, és megadja a bőrnek a szükséges rugalmasságot. Ha szükséges , az alkalmazott oldatot vízzel és mosószerrel eltávolíthatjuk .


Eladói ajánlások

FIGYELEM! A készítmény nem alkalmazható takarmányon, beleértve az etetőket és az itatókat is! Javasoljuk, hogy a terméket egyidejűleg kombinálja állatokon alkalmazható termékkel.

A csomagolás méretei 13x6x23 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról