BIO SCHOPF EKTOSOL SPRAY permetezhető oldat tyúktetvek ellen, 250ml

Cikkszám: BR-0418
Hűségpontok: 159

5,314 Ft 4,184 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 5,314 Ft

Nincs raktáron

BIO SCHOPF EKTOSOL SPRAY permetezhető oldat tyúktetvek ellen, 250ml

BIO készítmény tyúktetvek, kullancsok, bolhák, madártetvek és kutyakullancsok ellen , 250 ml oldat azonnali használatra = permetezés - alkalmazási adag: 1 fejnyomás (=kb. 1,5 ml) / fertőzött területen ​10x10 cm , szinte azonnali hatású, Geraniol hatóanyag.


Célszervezet

Az atkák – különösen a tyúkok tyúktetvek , a tyúk atkák (Dermanyssus gallinae) és más paraziták, például kullancsok, bolhák , Sarcoptes scabiei var canis atkák ( kutya rüh ), madáratkák elriasztására .


Alkalmazási területek

A készítményt különféle baromfifajták (tojó- és tenyészbaromfi), kutyák, macskák, díszmadarak és egyéb kisállatok kezelésére használják . Alkalmazható közvetlenül az állatokon olyan területeken, mint a fülredő, a nyak, a farok, a comb, a hát és más érintett területek. A készítmény nem alkalmazható takarmányon, beleértve az etetőket és az itatókat is. Javasoljuk, hogy a terméket egyidejűleg kombinálja állatokon alkalmazható termékkel.


Kiszerelés

A készítményt 250 milliliteres kiszerelésben, folyékony oldat formájában szállítjuk, amely azonnali felhasználásra kész .


Alkalmazás

10 cm távolságból csak az érintett területekre vigye fel a szükséges mennyiségű oldatot - soha ne nedvesítse az egész állatot! A szórófej egy megnyomása = kb. 1,5 ml-t permetez a 10 x 10 cm-es érintett területre . Első használatkor a kezelést két-három naponta egyszer javasoljuk. Egy hét elteltével ismételje meg a kezelést 14 naponta, hogy megelőzze a további parazitafertőzéseket.

Permetezéssel: A kevert oldatot vékony rétegben vigyük fel az érintett területekre . A csomag nem tartalmaz töltőgázokat = a hajtóanyag tiszta levegő! Vízszintesen és függőlegesen is alkalmazható = az aeroszol bármilyen dőlésszögénél működik.


Hatékonyság

Az atkák – tyúktetvek és egyéb paraziták – riasztó készítmény alkalmazása után szinte azonnali hatást fejt ki . Hosszú távon megvédi az állatokat az ektoparaziták további fertőzésétől. Ha szükséges , az alkalmazott oldatot vízzel és mosószerrel eltávolíthatjuk .


Eladói ajánlások

FIGYELEM! A készítmény nem alkalmazható takarmányon, beleértve az etetőket és az itatókat is! Javasoljuk, hogy a terméket egyidejűleg kombinálja állatokon alkalmazható termékkel.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról