A NAGY RENDELÉS MENNYISÉG TEKINTETÉBEN A KISTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDŐJE 3-5 NAP. NAGYTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA (tyúkházak, kifutók stb.) 2-3 NAP.

BIO SCHOPF REUDANON AEROSOL permetezhető oldat tyúktetvek, bolhák, kullancsok ellen 400ml

Cikkszám: BR-0118
Hűségpontok: 201

6,704 Ft 5,279 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 6,704 Ft

Raktáron

BIO SCHOPF REUDANON AEROSOL permetezhető oldat tyúktetvek ellen, 400ml

Olaj alapú BIO készítmény tyúktetvek , baromfitollas atkák, kullancsok, bolhák, tetvek és csótányok elriasztására , 400 ml oldat azonnali használatra = alkalmazás permetezéssel - alkalmazási adag: kb. 2,5-100ml oldat / állat mérete szerint, szinte azonnali hatással, akár 4 hétig hat , biogazdaságok számára is alkalmas, Geraniol hatóanyag


Célszervezet

Atkák – különösen tyúktetvek, tyúk atkák ( Dermanyssus gallinae), egyéb tollakban élősködők, kullancsok, bolhák – elriasztására minden - szarvasmarha tetű (Haematopinus eurysternus), sertéstetű (Haematopinus suis) és kullancsok – marha kullancs (Sarcoptes bovis) , szarvasmarha kullancs (Psoroptes bovis), birkakullancs (Psoroptes ovis), lókullancs (Psoroptes equi), nyúlkullancs (Sarcoptes cuniculi).


Alkalmazási területek

A terméket például baromfi, borjú, malac, tejelő tehén, sertés, birka, ló ápolására használják, de kistestű háziállatok (galambok, nyulak stb.) kezelésére is használható . Alkalmazható állatokon az érintett területeken , például a fülredőn, a nyakon, a farkon, a combon, a háton és más érintett területeken. A termék nem alkalmazható takarmányon, beleértve az etetőket és itatókat is. Javasoljuk, hogy a terméket egyidejűleg kombinálja állatokon alkalmazható termékkel.


Kiszerelés

A készítményt 400 milliliteres kiszerelésben szállítjuk folyékony olajos oldat formájában, amely azonnali használatra kész . Állatonként 2,5-100 ml oldatot használjon , az állat méretétől függően.

kb. 100 ml / tejelő szarvasmarha, ló
kb. 50ml / birka, sertés, borjú, malac
kb. 5 ml / baromfi
kb. 2,5 ml / galamb, nyúl


Alkalmazás

Használat előtt alaposan rázza fel a tartályt. Az állatfajtának megfelelő mennyiségű oldatot vigyen fel, kövesse a fenti áttekintést, csak a megcélzott területeken - soha ne nedvesítse az egész állatot! A szórófej egy megnyomása = kb. 1,25 ml 10 x 10 cm méretű érintett területen. 5-8 nap elteltével ajánlatos az egész folyamatot megismételni.

Permetezéssel: A kevert oldatot vékony rétegben vigyük fel az érintett területekre .


Hatékonyság

Az atkák – tyúktetvek és egyéb paraziták elriasztó készítménye szinte azonnali hatást fejt ki az alkalmazás után, amely akár 4 hétig tartó hatást biztosít . Hosszú távon megvédi az állatokat az ektoparaziták további fertőzésétől. Magas ápolóanyag-tartalma hatékony a hajhullás, a korpásodás, valamint a száraz, hámló bőr ellen. Tökéletesen regenerálja az érintett bőrt és védőréteget hoz létre, amely véd a külső hatásokkal szemben, és megadja a bőrnek a szükséges rugalmasságot. Ha szükséges , az elkészített oldatot vízzel és mosószerrel eltávolíthatjuk .


Eladói ajánlások

FIGYELEM! A készítmény nem alkalmazható takarmányokon, beleértve az etetőket és az itatókat is! Javasoljuk, hogy a terméket egyidejűleg kombinálja állatokon alkalmazható termékkel. 

A csomagolás méretei 7x7x25 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról