Borcat Extra csomós alom macskák és rágcsálók számára

Cikkszám: SE-3424
Hűségpontok: 47

1,560 Ft 1,228 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1,560 Ft

Raktáron

A Borcat Extra természetes csomós alom egy nagyon nedvszívó, csomósodó alom, amely macskák és egyéb háziállatok, például nyulak, hörcsögök, tengerimalacok, terráriumi állatok és egzotikus madarak számára alkalmas. Az alom nagyon jól elnyeli a szagokat és a nedvességet.


  • természetes csomósodó alom

  • felszívja a nedvességet és a szagokat

  • nem tapad az állati szőrhöz

  • nem okoz irritációt

  • a kompakt csomók könnyen eltávolíthatók a WC-ből/negyedből

  • hozzáadható a komposzthoz

  • szemcseméret 0,7 - 4 mm

  • szín világosszürke

  • Cseh termék

A BORCAT alom a legkönnyebben csomósodó ásványi almok közé tartozik. Teljesen új, modern technológiával készült. Jó áron, rendszeres használatra szánt erőteljes almot képvisel, amely garantálja a magas tenyésztési higiéniát és az egész háztartás tisztaságát.

Használati útmutató:
a) Terítse az almot 7 cm-es rétegben az állat WC-jébe.
b) A BORCAT alom használata után tömör csomók képződnek, amelyeket folyamatosan el kell távolítani.
c) Ezután csak pótolja a hiányzó mennyiséget új alommal


Hová tegyük a használt almot?  

A használt almot vagy a fel nem használt termékmaradványokat ártalmatlanítsa inert települési szilárd hulladékként, vagy adja hozzá a kerti komposzthoz, ahol természetes trágyaként hat és lazítja a talajt.

Technikai paraméterek:

granulált tömeg: 680 - 780 kg/m3
szemcseméret: 0,7 - 4 mm
páratartalom: max. 10%


A macska igényeivel kapcsolatos kényelem és higiénia növelése érdekében a következőket javasoljuk:


Mindig a gyártó által javasolt alommagasságot használja. Folyamatosan távolítsa el az ürüléket, ahányszor az idő engedi. A megfelelő trágyakanál kiválasztása, a WC teljes tartalmának, majd a zacskók cseréje megkönnyíti a dolgát.


Továbbá mindig tegyünk egy szőnyeget a WC elé, ez felfogja az almot a macska mancsáról, és korlátozza annak terjedését a helyiségben.


És tudta, hogy a macskaalom még illatos is lehet? Néhány bentonit macskaalom illatosító komponenst tartalmaz, vagy dezodor hozzáadását javasoljuk, amelyet saját ízlése szerint adagolhat.Hogyan válasszuk ki a megfelelő macskaalmot


A macskák és házi kedvencek számára sokféle alom közül lehet választani. Természetes kő, szilikát, fás, pép, csomós vagy nem csomósodó alom.


A bentonit alom a természetes eredetű, kőből készült klasszikus alom. Kaphatóak csomósodó vagy nem csomósodó változatban. A csomós alom esetében előnyös, hogy az alomnak csak a szennyezett része kerül eltávolításra a macska alomtálcájából, ketrecéből vagy terráriumából. Az alom így tovább tart. A nem csomósodó alom valamivel olcsóbb, de mivel gyakrabban kell cserélni az alomtálca teljes térfogatát, végső soron drágább.


A szilikát alom granulátumból készül, amely kiválóan felszívja a szagokat és a vizeletet, pormentes, és megakadályozza a baktériumok és a penész kialakulását. Az ilyen alom árkategóriája valamivel magasabb, mint a hagyományos bentonit alomé. Néhány macska azonban elutasíthatja ezt az almot. Kínálatunkból a Catwill szilikát almot tudjuk ajánlani.


A fa almok ökológiai, nem csomósodó vagy csomósodó almok, amelyek előnye, hogy a WC-n lehúzhatók. Mert könnyedsége miatt könnyebben kiteríthető a macska wc-ből. Egyes macskák elutasíthatják ezt az almot. A fa alom ideális házi kedvencek, például rágcsálók vagy egzotikus madarak számára.


A cellulóz alom újrahasznosított anyagból készült ökológiai ágynemű, amely nem károsítja a környezetet. Tökéletesen felszívják a nedvességet és elnyelik a szagokat, megakadályozzák a baktériumok és a penészképződést, hosszú ideig tartanak és nem illatosíthatók. Mert könnyedsége miatt könnyen kiteríthető a macska wc-ből. Egyes macskák elutasíthatják ezt az almot. Nagyon jó minőségű termék, amit tudunk

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról