Brinsea Chick Safe Advance automata tyúkólajtó készlet ajtóval együtt

Cikkszám: CS025
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 2030

67,682 Ft 53,293 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 67,682 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Brinsea Chick Safe Advance automata tyúkólajtó - készlet ajtóval együtt

BRINSEA CHICK SAFE ADVANCE - a csúcsrendszer a tyúkólak ajtóinak nyitására és zárására, fémajtóval együtt, a tenyésztési termékek egyik legjobb gyártójától - a BRINSEA-tól.
Az automata ajtó fényérzékelővel, programozható időzítővel, önkalibráló funkcióval, elemszintjelzővel és 4 AA elemmel ellátott tápegységgel van felszerelve.

A csomag tartalmazza az alumínium ajtót lemezsínekkel együtt. Az ajtó egy legfeljebb 28x34 cm-es tyúkól-nyíláshoz való. Az oldalsínek magassága 55cm, az egyik ajtólemez mérete 30x18,5cm (2 db lemez tartozék).

Állítható időzítővel és fényérzékelővel. Ez az érzékelő csak a fokozatos fényváltozásokra reagál, így megakadályozza, hogy viharban vagy az autók fényeinek villogásakor az ajtó akaratlanul kinyíljon. A szabadalmaztatott, mechanikus kioldók nélküli nyitási mechanizmus hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot biztosít. Az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően az elemek körülbelül egy évig bírják, és az LCD kijelzőn megjelenő praktikus elemállapot-jelzővel mindig tudni fogja, mikor kell kicserélni őket.

A termék főbb jellemzői:

  • Időzítő : Lehetővé teszi, hogy meghatározott időpontokat állítson be az ajtó nyitására és zárására.
  • Fényérzékelő : Ez a funkció biztosítja, hogy az ajtó reagáljon a nappali fény változásaira, míg az érzékelő ellenáll a fényviszonyok hirtelen változásainak, például villámlásnak vagy az elhaladó járművek lámpáinak.
  • Kézi vezérlés : A kézi vezérlőgombbal azonnal kinyithatja vagy bezárhatja az ajtót.
  • Automatikus leállítás biztonsági funkció : Ha valami megakadályozza az ajtó becsukódását, például egy állat, a motor azonnal leáll, megvédve az állatokat a sérülésektől.
  • "Hétvége" mód : Állítson be különböző ajtónyitási és zárási időpontokat hétvégén.
  • Rugalmas beállítások kombinációja : Különböző funkciók kombinálhatók, például fényérzékelővel reggel kinyitják az ajtót, este pedig becsukják a beállított idő szerint.
  • A csomagban alumínium ajtó található. Az oldalsó sínek magassága 55 cm, egy ajtólap méretei 30x18,5 cm (2 ajtólapot tartalmaz).
  • -20°C és +50°C közötti hőmérsékleten tesztelve
  • A készülék vízálló és UV-álló anyagból készült

Tápellátás:
A tápellátás 4 darab AA elemmel történik, amelyek a tartozék részét képezik. Az elemek 12 hónapig könnyedén ellátják a készüléket energiával. Javasoljuk az elemek cseréjét tél előtt, erős fagy esetén. Az akkumulátorok aktuális állapotát könnyen nyomon követheti a készülék kijelzőjén vagy az állapotjelző LED villogásával.Automatikus ajtó felszerelése és használata:
A csomagban található csavarok segítségével szerelje fel a vezérlőegységet a tyúkólra. Szerelje fel az oldalsó síneket. Ezután helyezze be a fémajtót a sínekbe, és kösse nyitott helyzetbe, és a készülék önkalibrálódik. A telepítéssel kapcsolatos további információkért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, vagy olvassa el az egyértelmű utasításokat.


A márkáról és a gyártóról, 3 év termékgarancia:
A BRINSEA márka Nagy-Britanniából származik, és 1976 óta gyárt keltető- és tenyészbaromfi termékeket. A BRINSEA minden terméke páratlan minőségéről ismert. Minden termék az Egyesült Királyságban készül. Örülünk, hogy az AGROFORTEL, s.r.o. cégünk a BRINSEA család tagja lehet, és egyes országokban kizárólagos képviselőként az automata ajtókon kívül más termékeket is kínálunk Önnek. Mivel a BRINSEA erősen hisz a termékeiben, Ön jogosult a meghosszabbított 3 éves garanciára, miután regisztrálta termékét a www.brinsea.co.uk oldalon.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Hello
Az ajtó mérete?

Zákazník, 14.08.2022

Üdv,
22x30 cm

Agrofortel

Henrieta H., 21.09.2022

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról