Brinsea Chick Safe ECO automata ajtó ajtóval kiegészítve

Cikkszám: CS015
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 1308

43,613 Ft 34,341 Ft áfa nélkül

Raktáron

Ingyenes szállítás
A Brinsea ChickSafe Eco egy tartós és megbízható rendszer a csirkeól ajtajának automatikus nyitásához reggel és a csirkeól ajtajának bezárásához , amikor este a fényszint csökken.
Helytakarékos kétlépcsős ajtóval szállítjuk ChickSafe tyúkok számára. Minden alkatrészt úgy terveztek, hogy ellenálljon a külső körülményeknek. A tartós fekete PVC sínek a csirkeólhoz vannak csavarozva, és az alumínium ajtópanelek illeszkednek egymáshoz. A teljes összeszerelési útmutatót a szállítmány tartalmazza.
Ez az ECO változat, amely nem rendelkezik speciális beállításokkal, és nagyon könnyen használható.
A ChickSafe Eco elemmel működik (tartozék), és könnyen felszerelhető bármilyen függőleges tolóajtóval rendelkező csirkeólba. Nincs szükség kézi kalibrálásra: a ChickSafe Eco automatikusan a csirkeól ajtaja magasságához igazodik. Az akkumulátor 1 évig bírja.
A ChickSafe Eco tartós, és bármilyen függőleges ajtót képes felemelni és leengedni 300 grammról 4 kg-ra. Úgy működik, hogy érzékeli a fényszint csökkenését, amikor besötétedik, és bezárja a csirkeól ajtaját. Amikor reggel megemelkedik a fényerő, az ajtó automatikusan kinyílik. A zuhanó fényszint érzékenysége a felhasználó által állítható, a szoftver pedig lassú fényváltozásokat keres, így például az autók éjszakai fényszórói sem befolyásolják. A Brinsea ChickSafe Eco jelzővel rendelkezik, amely jelzi, hogy az ajtó nyitva van, zárva, az akkumulátor lemerült, vagy hibajelzést ad.
"Automatikus leállással" van felszerelve, amikor a tyúk az ajtó közelében van.
A Brinsea automata ajtók időjárásállóak, szélsőséges időjárási körülmények között működnek és UV-álló anyagokból készülnek.
Mint minden Brinsea termék, a ChickSafe Eco is 3 év INGYENES garanciával rendelkezik, amely online regisztrációhoz kötött. Az Egyesült Királyságban készült.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Az ajtónyílás méretét szeretném megtudni.

Zákazník, 04.05.2022

Üdv, a nyílás méretei: 22x33 cm

Agrofortel

Henrieta H., 13.05.2022

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról