Brinsea Chick Safe ECO automata ajtó, ajtóval kiegészítve

Cikkszám: CS015
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 1352

45,067 Ft 35,486 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 45,067 Ft

Raktáron

Brinsea Chick Safe ECO automata ajtó - ajtóval kiegészítve

BRINSEA CHICK SAFE ECO - a végleges rendszer a tyúkólak ajtóinak nyitására és zárására, benne a fémajtóval, az egyik legjobb tenyésztési termékgyártótól - a BRINSEA-tól.

Az automata ajtó fényérzékelővel, önkalibráló funkcióval, elemjelzővel és 4 AA elemmel ellátott tápegységgel van felszerelve.

A készülék automatikusan kinyitja az ajtót reggel hajnalban, és este szürkületkor bezárja. Nincs szükség semmilyen beállításra.

Alumínium ajtó műanyag sínekkel a csomagban. Az ajtó egy tyúkól-nyíláshoz való, maximális mérete 28x34cm. Az oldalsó sínek magassága 55cm, az egyik ajtólemez mérete 30x18,5cm (2 db lemez tartozék). Egyszerűen csak rögzítse a modult a tyúkólhoz, kösse az ajtót egy kötéllel, és a modul automatikusan alkalmazkodik a tyúkólhoz.

Az egység érzékelője csak a fokozatos fényváltozásokra reagál, így megakadályozza, hogy viharban vagy az autó lámpáinak villogásakor az ajtó véletlenül kinyíljon. A mechanikus kioldószerkezet nélküli, szabadalmaztatott nyitási mechanizmus hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot biztosít. Az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően az elemek körülbelül egy évig bírják, és a praktikus állapotjelző LED-nek köszönhetően mindig időben tudni fogja, hogy az elemeket ki kell cserélni.


A termék főbb jellemzői:

  • Fényérzékelő : Ez a funkció biztosítja, hogy a kabinajtó reagáljon a nappali fény változásaira, míg az érzékelő ellenáll a fényviszonyok hirtelen változásainak, például villámlásnak vagy az elhaladó járművek lámpáinak.
  • Automatikus leállítás biztonsági funkció : Abban az esetben, ha valami megakadályozza az ajtó becsukódását, például egy állat, a motor azonnal leáll, megvédve az állatokat a sérülésektől.
  • -20°C és +50°C közötti hőmérsékleten tesztelve
  • A készülék vízálló és UV-álló anyagból készült
  • Alumínium ajtó a csomagban: Az ajtó a csirkeól nyílásához való, maximális mérete 28x34 cm. Az oldalsó sínek magassága 55 cm, egy ajtólap mérete 30x18,5 cm (2 panel a csomag része).

Tápegység:
Az áramellátást 4 darab AA elem biztosítja, amelyek a csomagban találhatók. Az elemek 12 hónapig könnyedén ellátják a készüléket energiával. Ajánlott az elemeket tél előtt, erős fagy esetén kicserélni. Az akkumulátorok aktuális állapotát könnyen nyomon követheti a készülék kijelzőjén vagy az állapotjelző LED villogásával.

Szürkület érzékelő érzékenységi beállítása: