Brinsea Hatchery OvaEasy 580 Advance Series II + OvaEasy Advance Breeding

Cikkszám: 580AdvanceHatcher
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 31663

1,055,446 Ft 831,060 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1,055,446 Ft

2 hét a megrendeléstől

Ingyenes szállítás

Professzionális keltető nagyon igényes tenyésztők számára. Az OvaEasy 580 Advance a sikeres keltetéshez szükséges összes fő funkcióval rendelkezik az automatikus forgatás kényelmével, a digitális vezérléssel és a bármilyen méretű tojás keltetésének lehetőségével.
OvaEasy keltető konstrukció – tartós és energiatakarékos
Az Ova-Easy modellek acél vázzal rendelkeznek, amely korrózióálló a laminált polisztirol oldalaknak köszönhetően, amelyek jó hőszigetelést és sima, könnyen tisztítható felületeket biztosítanak. Az átlátszó dupla üvegezésű ajtó hőszigetelést és a tojások és a kikelt csirkék teljes láthatóságának kényelmét biztosítja.
Négy ventilátor, amelyek egy áramban fújják a levegőt a tojáskamra körül, sokkal jobb hőmérséklet-eloszlást biztosítanak, mint egy nagy ventilátor. Ez a megközelítés a magas szintű szigeteléssel kombinálva azt jelenti, hogy a hőmérséklet rendkívül egyenletesen oszlik el a keltetőben, így lenyűgöző keltetési eredményeket biztosít.
A tojásokat kivehető tojásszeletekben tárolják, és a felhasználó igényeinek megfelelően konfigurálhatja inkubátorát a rendelkezésre álló fiókák kiválasztásával. Az univerzális mogyorók fürjtől libáig a tojás méretéhez állíthatók, és az alapfelszereltség részét képezik.
Tojáskezelés – hat emeleten tálcákon kelnek ki a tojások. A kikelt csirkék biztonságos tárolására tartófedelek állnak rendelkezésre.
A kényelmes kezelőpanel segítségével a felhasználó egyszerűen beállíthatja a hőmérsékletet, a páratartalmat (csak EX változat), a szellőzést és a forgást. A hőmérséklet és a páratartalom szintjei a panel elején található kalibrált digitális kijelzőn jelennek meg.
A teljesen automatikus forgatás a vezérlőpultról kikapcsolható a tojáshoz való hozzáférés vagy az inkubátor tisztítása közben.
A Brinsea minden Advance tojáskeltetőjébe hűtési funkciót épített be, hogy megnövelje a keltetési eredményeket. Ez a funkció a kiválasztott időre kikapcsolja az inkubátorfűtést és az alacsony hőmérséklet riasztást, de a ventilátor továbbra is működik. A hűtési idő végén az inkubátor visszatér a normál hőmérsékletre, és a riasztás automatikusan aktiválódik.

AZ ÜNNEPI FŐBB JELLEMZŐI:

 • EURÓPÁBAN készült - Egyesült Királyság (csúcs minőség)
 • Dupla szigetelésű, plexi ajtók
 • Automatikus tojásforgatás
 • Automatikus szellőztetés
 • A tojás hűtésének automatikus beállítása
 • Keltető és szobahőmérséklet riasztó
 • 4 rajongó
 • A páratartalom nincs beállítva, azt a tartályba való víz hozzáadásával határozzák meg. A keltető higrométerrel van felszerelve. A páratartalom százalékban jelenik meg a kijelzőn.
 • Digitális hőmérő
 • 3 év garancia (a Brinsea honlapján történő regisztráció után)

KOMBINÁLT ESZKÖZÖK AZ OVAEasy Advance tenyésztéssel:

Az OvaEasy Series II úgy lett kialakítva, hogy kiegészítse az OvaEasy 580 Series II-t, és kiváló minőségű, nagy kapacitású, többlépcsős inkubációs rendszert biztosítson. Az OvaEasy Series II azonban más inkubátorokkal is használható kiegészítő berendezésként, beleértve a kisebb OvaEasy modelleket is.
Minden új II-es sorozatú modell rendelkezik a bevált Brinsea Advance digitális vezérlőrendszerrel , amely precíz és könnyen használható. Az inkubációs hőmérséklet (°C-ban vagy °F-ban) és a páratartalom folyamatosan megjelenik a hőmérséklet-riasztással és a tojásforgási állapottal együtt. Ezenkívül a Series II modellek szobahőmérséklet-riasztásokat is tartalmaznak, amelyek figyelmeztetnek, ha a környezeti hőmérséklet meghaladja az optimális tartományt. Lehetőség az Ex változat vásárlására automata páratartalom szabályozással!
Számos ventilátor, amelyek lamináris áramlásban fújják a levegőt a tojáskamra körül, sokkal jobb hőmérséklet-eloszlást biztosítanak, mint egy nagy ventilátor. Ez a megközelítés a magas szintű szigeteléssel kombinálva azt jelenti, hogy a hőmérséklet rendkívül egyenletesen oszlik el a tojáskamrában, ami nagyon jó felületet biztosít.

A fejlődő embrióknak más körülményekre van szükségük, mint a tojásoknak az inkubáció kezdetén, ami problémát jelenthet, ha a keltetés korábbi szakaszaiban tojásokkal keverednek.
A tojásokra vonatkozó speciális követelmények a keltetés utolsó 48 órájában a következők:

 • A tojásforgatást ki kell kapcsolni - a mechanizmusok megsérthetik a csirkéket.
 • Magasabb páratartalomra van szükség, mint az inkubáció korábbi szakaszaiban. A magas páratartalom csökkenti annak lehetőségét, hogy a hártyák kiszáradjanak és megszilárduljanak, amikor a fióka kikel
 • A fiasítással kombinált keltető másik jelentős előnye, hogy a keléssel járó rendellenesség nem szennyezi be és nem fertőz meg más tojásokat.

Maximális tojáskapacitás (hozzávetőleges):
Fürj - 2976 db
Fácán - 708 db
Tyúkok - 576 db
Kacsa - 390 db
Liba - 180 db

Az OvaEasy 580 Advance Series II műszaki paraméterei:
A termék súlya (kg): 43
A termék méretei a tápkábellel együtt (mm): 1130 x 420 x 800
Tipikus teljesítményfelvétel (W): 100 W
Maximális teljesítményfelvétel (W): 200 W

Az OvaEasy Advance kennel műszaki paraméterei:
A termék súlya (kg): 24
A termék méretei a tápkábellel együtt (mm): 470 x 420 x 800
Tipikus teljesítményfelvétel (W): 100 W
Maximális teljesítményfelvétel (W): 200 W

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról