Brinsea TLC-30 Advance tenyészház

Cikkszám: BR_HD381B
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 3145

104,834 Ft 82,546 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 104,834 Ft

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás

Többcélú intenzív ellátóegység vagy nevelőhely kisállatok számára, amely biztosítja a különböző fiatal, beteg, sérült vagy gyenge állatok és madarak kritikus ellátási igényeinek megfelelő meleget és elszigeteltséget. A körülbelül 24 négyzetcentiméteres belső alapterületű TLC-30 Advance kisemlősök vagy madarak mentésére és felnevelésére, illetve fiatal állatok intenzív gondozására szolgál. A nevelőhely egyaránt alkalmas vadon élő állatok mentésére vagy állattartók számára, ahol a hordozhatóság és a könnyű tisztíthatóság kulcsfontosságú előnyök

Papagájok számára alkalmas nevelőhelyet keres? Kérjük, tekintse meg neveldéinket: TLC-40 Eco, TLC-40 Advance, TLC-50 Eco és TLC-50 Advance.

A TLC-30 Advance hordozható: beépített fogantyúval rendelkezik és egymásra rakható. Biztonságosan működik 12 V-os feszültségen, és hálózati áramról egy adapter segítségével (tartozék) vagy az autó szivargyújtójáról (adapter külön kapható, cikkszám: BR_15.45).

Az átlátszó ajtó strapabíró, UV-álló polikarbonátból készült, amely egy kézzel zárható és rögzíthető.

A TLC-30 Advance digitális vezérlőrendszere digitális kijelzőn jeleníti meg a hőmérsékletet °C-ban vagy °F-ban, és kettős állítható riasztást tartalmaz, amelyek figyelmeztetik a felhasználó által beállított küszöbértékeket meghaladó beltéri és kültéri hőmérséklet-változásokra. A hőmérséklet stabilitását egy alacsony fordulatszámon működő ventilátor tartja fenn a zaj és az interferencia minimalizálása érdekében. Az állítható szellőzőnyílás bőséges szellőzést tesz lehetővé meleg helyiségekben vagy alacsony beállított hőmérsékleten, ami fontos a nagyobb állatok számára.

A készülék egymásra is rakható - az egyik készülék lábai az alatta lévő készülék tetején helyezkednek el.

A TLC-30 tisztítása egyszerű: a csukható ajtó felemelhető, és a munkarészek egyszerűen leválaszthatók és kicsúsztathatók - nincs szükség szerszámra -, az alsó rész üresen marad a mélytisztításhoz.

Biomaster antimikrobiális adalékokkal védve – a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében a Brinsea a gyártás során TLC-30 Antimicrobial Protection Biomastert tartalmaz. A Biomaster Protection magának a műanyagnak a része, amely megakadályozza a káros baktériumok elszaporodását, és így segít optimális környezetet biztosítani a fiatalok számára. Bizonyítottan gyorsan, akár 99,99%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását

Mint minden Brinsea termékre, a TLC-30 Advance-ra is INGYENES 3 év garancia jár, online regisztrációhoz kötött.

Külső méretek: 297 x 270 x 275 mm
Súly: 2100g
Max. fogyasztás (W): 36
Tipikus energiafogyasztás (W): 18

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról