Brinsea TLC-30 Eco tenyészház

Cikkszám: BR_HD380B
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 2660

88,681 Ft 69,828 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 88,681 Ft

2 hét a megrendeléstől

Ingyenes szállítás

Többcélú, kisállatok számára készült intenzív osztály vagy óvoda, amely biztosítja a meleget és az elszigeteltséget a különféle fiatal, beteg, sérült vagy sérülékeny állatok és madarak kritikus ellátási szükségleteihez. Körülbelül 24 négyzetcentiméter belső alapterületével a TLC-30 ECO kisemlősök vagy madarak mentésére és nevelésére, illetve fiatalok intenzív gondozására készült. A kennel egyaránt alkalmas vadon élő állatok mentésére vagy kisállattartók számára, ahol a hordozhatóság és a könnyű tisztíthatóság kulcsfontosságú előnyök.

Papagájok számára megfelelő óvodát keres? Tekintse meg kenneleinket: TLC-40 Eco, TLC-40 Advance, TLC-50 Eco és TLC-50 Advance.

A TLC-30 ECO kennel hordozható: integrált fogantyúval rendelkezik és egymásra rakható. Biztonságosan üzemel 12 V-on, tápellátása hálózati adapter segítségével (tartozék) vagy autós szivargyújtóról (adapter külön kapható, cikkszám: BR_15.45) használható.

Az átlátszó ajtó strapabíró, UV-álló polikarbonátból készült, amely egy kézzel zárható és rögzíthető.

Az ECO modell egyszerű vezérlést kínál potenciométerrel, a hőmérsékletet alkoholos hőmérőn leolvasható. Ez a megoldás teljesen egyszerű, és az idők során bevált. A hőmérséklet stabilitását egy ventilátor tartja fenn, amely alacsony fordulatszámon működik a zaj és az interferencia minimalizálása érdekében. Az állítható szellőzőnyílás bőséges szellőzést tesz lehetővé meleg helyiségekben vagy alacsony beállított hőmérsékleten, ami fontos a nagyobb állatok számára.

Az egység egymásra rakható is – az egyik egység lábai az alatta lévő egység tetején helyezkednek el.

A TLC-30 tisztítása egyszerű: a csuklós ajtó felemelkedik, a működő részek pedig egyszerűen kipattannak és kicsúsztathatók – nincs szükség szerszámra – az alsó rész üres marad a mélytisztításhoz.

Biomaster antimikrobiális adalékokkal védve – a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében a Brinsea a gyártás során TLC-30 Antimicrobial Protection Biomastert tartalmaz. A Biomaster Protection magának a műanyagnak a része, amely megakadályozza a káros baktériumok elszaporodását, és így segít optimális környezetet biztosítani a fiatalok számára. Bizonyítottan gyorsan, akár 99,99%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását

Mint minden Brinsea termékre, a TLC-30 ECO-ra is INGYENES 3 év garancia vonatkozik, online regisztrációhoz kötött.

Külső méretek: 297 x 270 x 275 mm
Súly: 2100g
Max. fogyasztás (W): 36
Tipikus energiafogyasztás (W): 18

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról