Brinsea TLC-40 Advance

Cikkszám: BR_HD4011A
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 6779

225,982 Ft 177,939 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 225,982 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Többcélú intenzív osztály vagy kisállattartó egység , amely biztosítja a különböző fiatal, beteg, sérült vagy gyenge állatok és madarak kritikus ellátásához szükséges hőt és szigetelést. TLC-40 Advance kisemlősök vagy madarak mentésére és nevelésére, illetve fiatalok intenzív gondozására készült. A kennel egyaránt alkalmas vadon élő állatok megmentésére vagy kisállat-tenyésztők számára, ahol a legfontosabb előnyök a hordozhatóság és a könnyű tisztíthatóság.

Papagájok számára megfelelő kenneleket keres? Tekintse meg kenneleinket: TLC-40 Eco, TLC-40 Advance, TLC-50 Eco és TLC-50 Advance.

A TLC-40 Advance hordozható: integrált fogantyúval rendelkezik, és egymásra rakható. Biztonságosan működik 12 V-on, tápellátása hálózati adapteren (tartozék) vagy autós öngyújtón keresztül történhet (az adapter külön kapható, cikkszám: BR_15.45).

Az átlátszó ajtó tömör UV-álló polikarbonátból készült, amely egy kézzel zárható és rögzíthető.

A TLC-40 Advance digitális vezérlőrendszere egy digitális kijelzőn jeleníti meg a hőmérsékletet ° C-ban vagy °F-ban, és kettős állítható riasztást tartalmaz, amelyek figyelmeztetnek a felhasználó által beállított küszöbértéken belüli és kívüli hőmérséklet-változásokra. A hőmérséklet stabilitását egy ventilátor tartja fenn, amely alacsony sebességgel működik a zaj és az interferencia minimalizálása érdekében. Az állítható szellőzőnyílás széles körű szellőzést tesz lehetővé meleg helyiségekben vagy alacsony beállított hőmérsékleten, ami fontos a nagyobb állatok számára.

Az egység egymásra rakható is – az egyik egység lábai az egység tetején, alatta találhatók.

A TLC-30 tisztítása egyszerű: a csuklós ajtó megemelkedik, a munkadarabok pedig egyszerűen lecsatolhatók és kihúzhatók - nincs szükség szerszámra - az alsó rész üres marad a mélytisztításhoz.

Biomaster antimikrobiális adalékokkal védett – a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében a Brinsea a Biomastert beépíti a TLC-40 Antimikrobiális védelem gyártása során. A Biomaster Protection magának a műanyagnak a része, amely megakadályozza a káros baktériumok elszaporodását, és így segít optimális környezetet biztosítani a fiatalok számára. Kimutathatóan csökkenti a baktériumok szaporodását akár 99,99%-kal

Mint minden Brinsea termékre, a TLC-40 Advance-re is 3 év INGYENES garancia vonatkozik, online regisztrációhoz kötött.

Külső méretek: 470 x 485 x 385 mm
Súly: 6800g
Max. fogyasztás (W): 150
Tipikus energiafogyasztás (W): 85

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról