CIMUKA YL-PL02-C Dobos baromfikopasztó tyúkoknak

Cikkszám: BR-0152
Hűségpontok: 5330

177,668 Ft 139,896 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 177,668 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA YL-PL02-C Dobos baromfikopasztó

A nagyszámú tyúk kopasztására alkalmas kopasztógép a nedves módszerrel történő tollkopasztás elvén működik. A dobkopasztó 1-2 csirke kapacitását biztosítja / kopasztás időtartama 15-30 másodperc (max. terhelés 6 kg) - dob átmérője 45cm . Szabadalmaztatott "ipluck" technológia - kopasztóujjak száma 62 db, fogyasztás 330W - nagy energiamegtakarítás a piacon lévő versenytársakhoz képest.

Előkészítés a kopasztásra

Kopasztás előtt a baromfit megfelelően le kell forrázni, ahogyan azt az alábbi táblázat mutatja.Ne lépje túl az ajánlott hőmérsékletet és a forrázási időt. A hosszabb forrázási idő miatt a hús és a bőr egyes részei megfőlhetnek, és ez problémákat okozhat a kopasztás során. Az ajánlott időtartam tájékoztató jellegű.

Hogyan kell helyesen kopasztani

Először csatlakoztassa a baromfikopasztót az elektromos hálózathoz . A baromfi elhelyezése előtt be kell kapcsolni a dobot a készülék alján található kapcsolóval . Óvatosan helyezze a baromfit a baromfikopasztóba, és hagyja működni. A kopasztási idő körülbelül 20-30 másodperc . A kopasztás közben öblítse le a dob belsejét hideg vízzel, hogy eltávolítsa a tollakat és egyéb szennyeződéseket a dobból – ez növeli a baromfikopasztás hatékonyságát . Miután a baromfit megkopasztották , a dobot ki kell kapcsolni, és a baromfit hideg vízben le kell mosni . További baromfi esetében ismételje meg az egész folyamatot. A kopasztás után a dobot alaposan meg kell tisztítani a szennyeződésektől. Soha ne terhelje túl a dobot a készülék megengedett kapacitásánál nagyobb súllyal. Ha túlterheli a készüléket, a motor leáll, és csökkentenie kell a forgó tárcsára ható súlyt.


i-pluck technológiai-pengeti

A CIMUKA cég 2 éves kutatás után fejlesztette ki, melynek célja, hogy minőségi, gazdaságos, de rendkívül hatékony megoldást kínáljon vásárlóinak a víziszárnyasok és baromfik tollkopasztására. Ennek eredményeként kifejlesztették a szabadalmaztatott "i-pluck" technológiát , amelyet a CIMUKA dobkopasztóiban használnak, amelyeket jelenleg a világ több mint 20 országában kínálnak. A versenytársakhoz képest közvetlen meghajtású technológiát alkalmaznak, amely nem igényli a segédszíjak és tárcsák használatát a motor teljesítményének átviteléhez. Így nincsenek ilyen átviteli veszteségek és a redundáns alkatrészek kopása, így egyszerű és hatékony módja az energiafogyasztás akár 50%-os csökkentésének . Ehhez a megtakarításhoz hozzájárul a kopasztóujjak speciálisan kifejlesztett elrendezése is, amelyek a forgótárcsa és a védődob kutatások szerint leghatékonyabb helyein helyezkednek el. Az "i-pluck" technológiával működő CIMUKA dobos baromfikopasztók kiváló minőségű, tartós műanyagból készülnek , és csomagolásuk a könnyű kezelhetőség és szabványos csomagszállítás érdekében történik .

 

A csomagolás méretei 48x48x40 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról