A NAGY RENDELÉS MENNYISÉG TEKINTETÉBEN A KISTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDŐJE 7-9 NAP. NAGYTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA (tyúkházak, kifutók stb.) 2-3 NAP.

CIMUKA YL-PL04-G Dobos baromfikopasztó csirkéknek, libáknak, kacsáknak, pulykáknak

Cikkszám: BR-0544
Hűségpontok: 11145

371,506 Ft 292,524 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 371,506 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA YL-PL04-G Dobos baromfikopasztó

A nagyszámú tyúk, liba, kacsa és pulyka kopasztására alkalmas kopasztó a nedves módszerrel történő tollkopasztás elvén működik. A maximális terhelés 18-20 kg , a rángatás hossza 60-120 másodperc - a dob átmérője 73,5 cm . Szabadalmaztatott "ipluck" technológia - pengetőujjak száma 188db, fogyasztás 750W - magas energiamegtakarítás a piacon lévő versenytársakhoz képest.

A kopasztóujjak hatékony elrendezése

A precíziós kialakítású, csúcskategóriás baromfikopasztó gondoskodik a tollak kitépéséről szárnytól farokig anélkül, hogy károsítaná a bőrt . Ezt a kivételes teljesítményt a kopasztóujjak tökéletes elrendezése biztosítja. Természetes gumiból készültkopasztóujjak sok éves tapasztalat alapján a forgótárcsa leghatékonyabb helyein és a védődobon vannak elosztva. A tolltépő ujjak stratégiai elhelyezése nemcsak a toll sima eltávolítását biztosítja, hanem az energiafogyasztást is minimalizálja.

CIMUKA_YL-PL04-G_07


Egyedülálló "i-pluck" technológia i-pengeti

Hosszú távú kutatások alapján hozta létre a CIMUKA cég, melynek célja, hogy minőségi, gazdaságos, de rendkívül hatékony megoldást kínáljon vásárlóinak a víziszárnyasok és baromfik tolltépésére. Ennek eredményeként kifejlesztették a szabadalmaztatott "i-pluck" technológiát , amelyet a CIMUKA dobos kopasztóiban használnak, amelyeket jelenleg a világ több mint 20 országában kínálnak. A versenytársakhoz képest egyedülálló közvetlen hajtástechnológiát alkalmaznak, amely nem igényel segédszíjakat és szíjtárcsákat a motor teljesítményének átviteléhez. Így nincsenek ilyen átviteli veszteségek és a redundáns alkatrészek kopása, így egyszerű és hatékony módja az energiafogyasztás akár 50%-os csökkentésének .

Skubacka-3Praktikus leeresztő tölcsér

Ennek a kopasztónak az egyik felbecsülhetetlen előnye a kiválóan kialakított leeresztő tölcsér , amely tökéletesen betölti szerepét a kopasztás során a kopasztó dobjában képződő víz, toll és egyéb szennyeződések eltávolításában . Ennek a praktikus eszköznek köszönhetően jelentős időt takaríthat meg , mivel minden szennyeződés csak egy helyen halmozódik fel. A gyakorlatban igazán értékelni fogja ezt a leeresztő tölcsért.

CIMUKA_YL-PL04-G_08


A kopasztó anyag előnyei

A CIMUKA dobos baromfikopasztók kiváló választás a kiváló minőségű és tartós műanyagok felhasználásának köszönhetően. Ezt a speciálisan kifejlesztett anyagot az élelmiszerekkel való érintkezést szem előtt tartva tervezték , és megfelel a szigorú mechanikai és vegyi ellenállóképességi követelményeknek. Ezeknek a kopasztóknak az egyik fő előnye, hogy ellenállnak a korróziónak és nagyon könnyen tisztíthatók .

Ha már nem szeretne kézzel kopasztani , akkor ajánljuk ezt a kopasztót, amellyel sok időt és munkát takaríthat meg.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról