CIMUKA HB175C Teljesen automata tojáskeltető AUTOMATIC

Cikkszám: BR-0332
Hűségpontok: 12357

411,889 Ft 324,322 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 411,889 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA HB175C Professzionális automata tojáskeltető 

A piacon kapható legmodernebb keltető baromfi keltető, amely alkalmas vízi és ásós szárnyasok keltetésére, TurnX automata forgatórendszerrel, akár 140 csirketojás keltetőkapacitással (univerzális rácsok különböző típusú tojásokhoz), keltetőkapacitása 35 db csirketojás (univerzális kosarak keltető baromfihoz), hőmérséklet- és páratartalom-szabályozó riasztóval, automatikus hőmérséklet-szabályozással (digitális beállítás 0,1°C-os pontossággal), automatikus páratartalom-szabályozással (digitális beállítás 1%-os pontossággal), aktív időszakos tojáshűtés funkcióval, hőmérővel és higrométerrel, belső világítással és külső szobahőmérséklet érzékelővel.

Keltető és alkeltető kapacitás az egyes baromfifajták szerint

A keltető kapacitása: 140 csirke, 396 fürj, 60 liba, 96 kacsa vagy 192 fácántojás.

Az keltető kapacitása: 35 csirke, 99 fürj, 15 liba, 24 kacsa vagy 48 fácántojás.
(4db CIMUKA FLX35Y-K burkolat vásárlásával érheti el a keltető maximális kapacitását, melynek segítségével a keltetőben lévő rácsokat keltetőkosarakká alakíthatja)

Tojásforgató rendszer

A keltetőben a tojásforgatást a TurnX automata tojásforgató rendszer biztosítja. Ezzel a rendszerrel a tojásokat rendszeresen és nagyon finoman, 1 órás időközönként megforgatják. A TurnX rendszer krómacélból készült, és nagyon könnyen karbantartható. A rendszermotort egy különálló nagyon alacsony teljesítményű adapter táplálja. A csomag univerzális rácsokat tartalmaz különböző típusú tojásokhoz. Ezekben a rácsokban különböző méretű tojások keltethetők (a fürjtől a libatojásig), melyeket a rostélyba helyezünk és elválasztók segítségével rögzítünk, melyek természetesen a csomag részét képezik - minden rácson 10 db elválasztó található a csomagban .

A keltetés utolsó 2-3 napjában a tojásokat a rácsokról a baromfikeltető kosarakba szállítják, amelyeket szintén a csomag tartalmaz. A tojásokat már nem forgatják a kosarakban, hogy a magzat megtalálja a legmegfelelőbb kiutat a héjból, és így sikeresen kikeljen a baromfi.

CIMUKA HB 350C tojásforgató rendszer

Hőmérséklet beállítása és szabályozása

A hőmérséklet 36,6 és 38,3°C közötti tartományban 0,1°C-os pontossággal állítható be és adott esetben tovább szabályozható az elektronikus vezérlőegység vezérlőpultjával, tekintse meg az alábbi képet. A panel fel van szerelve egy digitális kijelzővel hőmérséklet- és páratartalom-jelzővel, a keltető szükséges beállításainak vezérlőgombjai, valamint egy riasztás, amely riasztást indít a beállított alacsony vagy magas érték túllépése esetén .

Hőmérséklet és páratartalom beállítása és szabályozása a CIMUKA HB C és S inkubátorban

Páratartalom beállítása és szabályozása

A páratartalom 40-80% tartományban 1%-os pontossággal automatikusan beállítható és esetleg tovább szabályozható az elektronikus vezérlőegység vezérlőpultjával, tekintse meg a fenti képet. Ahhoz, hogy a páratartalom automatikusan szabályozható legyen, a keltetés megkezdése előtt szükséges az egyes tározókba vizet önteni, amiből aztán fokozatosan elpárolog a víz és így a beállított értékeknek megfelelően kialakítja a szükséges páratartalmat. A hozzáadott víz optimális hőmérséklete 25-30°C körüli (hideg víz nem ajánlott). A keltető egy alsó tartállyal van felszerelve, amelybe az utasításoknak megfelelően manuálisan adagolják a vizet (minél több víz van az alsó tartályban, annál magasabb a páratartalom) és egy felső víztartállyal (4 literes tartály), amelybe szintén vizet kell tölteni. az inkubáció során manuálisan, majd automatikusan szivattyúzzák belőle a vizet a szabadalmaztatott HUMISONIC rendszerbe, amely már a beállított értékek szerint szabályozza a páratartalmat.

   


Az aktív időszakos tojáshűtés funkciója

Baromfi esetében, ahol a tojások hűtésére, majd keltetésére van szükség a keltetés során, használhatja az aktív időszakos hűtés funkciót , amely rendszeres időközönként automatikusan csökkenti a hőmérsékletet és a páratartalmat alacsony értékekre, ezáltal lehűti a tojásokat és szimulálja a a baromfi viselkedése, hogy kikelés közben egy időre elhagyja a fészket, hogy igya és táplálkozzon. A hűtési fázis végén a keltető automatikusan megnöveli a páratartalmat, hogy szimulálja a tojásharmatot, ami a természetben úgy történik, hogy a baromfit a szünetben áztatják, majd nedvesen visszaülik a tojásokra.


A tojásforgatás, a hőmérséklet
és a páratartalom nagyon fontos tényező a baromfi inkubációjában, és fontos a helyes eljárás és értékek betartása a sikeres keltetéshez! További értékes tanácsok, amelyek segíthetnek a magas keltethetőség elérésében, megtalálhatók az útmutatóban.

Méretek 54 x 58 x 122 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról